Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χυλόπιτα» στους Κινέζους

«Χυλόπιτα» στους Κινέζους
Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017 - 09:52

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στον Ολυμπιακό είναι ο Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος ακραίος της ομάδας του Θρύλου, είναι, μάλιστα και ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου στην Ευρώπη (από τους εν ενεργεία φυσικά) μαζί με τον Κώστα Φορτούνη και σίγουρα όλα όσα έκανε πέρυσι, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.

Όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση κινεζικής ομάδας. Ο σύλλογος που έκανε την πρόταση δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά έχει γίνει γνωστή η προσφορά. Αυτή άγγιζε τα πέντε εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό, πάντως, να απαντά αρνητικά.

Οι Πειραιώτες, όπως γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αξιώνουν περίπου 10 εκατ. ευρώ και αυτός ήταν ο λόγος που δεν τον έδωσαν. Τόσο τον κοστολογούν και τόσα θέλουν. Αξίζει να τονιστεί, πως για το πρόσωπό του ενδιαφέρονται ομάδες από τις Αγγλία, Γερμανία και Τουρκία.

Διαβάστε επίσης

16.000 διαρκείας και φουλ για νέο ρεκόρ!

16.000 διαρκείας και φουλ για νέο ρεκόρ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα και με την επικείμενη πρόκριση του Θρύλου στους ομίλους του Champions League δεν αποκλείεται να σπάσει και το ρεκόρ των 21.300 διαρκείας!

Θέλει να «κλέψει» Ροκιά!

Θέλει να «κλέψει» Ροκιά!

Στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», γράφει για τον νεαρό αριστερό μπακ της Μαρσέιγ, καθώς το «Foot Mercato» αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον.

«Να ξεπεράσουμε τις 100.000 Κάρτες Φιλάθλου»

«Να ξεπεράσουμε τις 100.000 Κάρτες Φιλάθλου»

Η Θύρα 7 Επαρχίας κάλεσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αποκτήσουν Κάρτες Φιλάθλου και να στηρίξουν έμπρακτα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, τα οποία κάθε χρόνο πετυχαίνουν σπουδαίες διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Έρχομαι...»

«Έρχομαι...»

Τί είπε ο Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στον Πειραιά - Μέσα στο επόμενο 48ωρο ο παίκτης θα βρίσκεται στη χώρα μας - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ».