Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοι στο πλευρό του Ντουμάνη!

Ολοι στο πλευρό του Ντουμάνη!
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017 - 23:59

Ο Πάρης Ντουμάνος ξεκίνησε με όνειρα τη φετινή σεζόν, ωστόσο στάθηκε άτυχος, καθώς στο παιχνίδι που έδωσε η Κ20 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της Λίβερπουλ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα επιστρέψει στις προπονήσεις το 2018.

Ο 17χρονος παίκτης του Θρύλου την Τρίτη εγχειρίστηκε με επιτυχία στο «Metropolitan» και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε οι συμπαίκτες του που είναι στο Πήλιο επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί του και του υπομονή και να επιστρέψει σύντομα κοντά τους, γερός και δυνατός.

Ευχές από όλο το τεχνικό τιμ της Κ-20 μετέφερε και ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Βούζας ενώ ο τεχνικός της Κ-16 Δημήτρης Μαυρογενίδης επισκέφτηκε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο για να μεταφέρει τις ευχές όλης της Ακαδημίας.

Δίπλα στον Πάρη Ντουμάνη βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και φυσικά ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταϊδης, ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία του και του ζήτησε να δουλέψει όπως πρέπει για να επανέλθει στην ομάδα.

«Δίπλα» στον 17χρονο ποδοσφαιριστή είναι και θα παραμείνει σ’ όλο το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει και ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας, Γιάννης Ζαρώτης.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Θρύλου, ενώ στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός απέκτησε τον παικταρά Χόλις Τόμπσον!

«Χρυσή ευκαιρία ο Θρύλος»

«Χρυσή ευκαιρία ο Θρύλος»

Ο Ζιλέ γουστάρει που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και είναι αποφασισμένος να γίνει ο ηγέτης της «ερυθρόλευκης» μεσαίας γραμμής – Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Βέλγιο!

Φόβοι για θλάση ο Εμενίκε

Φόβοι για θλάση ο Εμενίκε

Ο Αφρικανός επιθετικός του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας στο φιλικό με τον Ατρόμητο και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξί προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι είναι αμφίβολος για τα παιχνίδια με την Ριέκα.