Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να γυρίσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει»

«Να γυρίσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει»
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017 - 23:44

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ατρόμητο σε φιλικό αγώνα λίγες ημέρες πριν από τις μάχες με την Ριέκα για τα πλέι οφ του Champions League.

O Θανάσης Ανδρούτσος σε δηλώσεις του τόνισε πως στόχος των παικτών του Ολυμπιακού είναι να καταφέρουν να γυρίσουν την ομάδα πολύ ψηλά στην Ευρώπη.

Επίσης, υπογράμμισε πως όλοι δουλεύουν για να ικανοποιούν τον κόσμο της ομάδας, κάτι το οποίο θα καταφέρουν με το να γυρίσουν ξανά τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλουμε πάντα να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας γιατί παίζουμε στον Ολυμπιακό και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε πάντα είναι να νικάμε. Εμείς προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να γίνόμαστε καλύτεροι και συνεχώς προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια της Ευρώπης. Πρέπει να γυρίσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει. Νοιώθουμε όλους τους Έλληνες κοντά μας, και ξέρουμε οτι και για όσους είνια πολύ δύσκολη η δυνατότητα να έρθουν στο Γ. Καραϊσκάκης, αγωνιζόμαστε και για αυτούς και θέλουμε να μας βλέπουν πάντα να νικάμε».

Διαβάστε επίσης

Ολοι στο πλευρό του Ντουμάνη!

Ολοι στο πλευρό του Ντουμάνη!

Οι συμπαίκτες του, οι προπονητές, αλλά και όλοι οι άνθρωποι της Ακαδημίας του ευχήθηκαν να επιστρέψει σύντομα κοντά τους γερός και δυνατός!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Θρύλου, ενώ στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός απέκτησε τον παικταρά Χόλις Τόμπσον!

Φόβοι για θλάση ο Εμενίκε

Φόβοι για θλάση ο Εμενίκε

Ο Αφρικανός επιθετικός του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας στο φιλικό με τον Ατρόμητο και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξί προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι είναι αμφίβολος για τα παιχνίδια με την Ριέκα.