Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρυσή ευκαιρία ο Θρύλος»

«Χρυσή ευκαιρία ο Θρύλος»
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 - 09:06

Χάρμα ιδέσθαι ήταν ο Γκιγιόμ Ζιλέ στο φιλικό του Θρύλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Βέλγος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος ήθελε διακαώς να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα! Ο Ζιλέ «χάζεψε» ακόμα και τους συμπαίκτες του και έδειξε ότι θα γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα μόλις την περασμένη Δευτέρα, είναι πανέτοιμος για τα παιχνίδια με την Ριέκα και θα βοηθήσει τον Θρύλο στις δύσκολες μάχες με την κροατική ομάδα για τα προκριματικά του Champions League. Ο Ζιλέ γουστάρει που αγωνίζεται με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος και το έδειξε τόσο με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο φιλικό με τον Ατρόμητο όσο και με τις δηλώσεις που έκανε στο Βέλγιο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην «Derniere Heure», την οποία εξασφάλισε ο «ΓΑΥΡΟΣ» και σας την παρουσιάζει. «Χρυσή ευκαιρία ο Θρύλος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βέλγος παικταράς, που είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στα ματς με την Ριέκα και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει την πρόκριση στους ομίλους.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί ολόκληρη τη συνέντευξη του Γκιγιόμ Ζιλέ, o οποίος αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο της μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης

Πίνακες διαιτητών με… σφραγίδα Δέδε

Πίνακες διαιτητών με… σφραγίδα Δέδε

Ποιος είναι ο λόγος των βραδινών συσκέψεων του υπηρεσιακού Γραμματέα της Επιτροπής Εξομάλυνσης με τους Περέιρα, Τριτσώνη και Κουκουλάκη; Τι δουλειά έχει ένας… υπάλληλος με τη διαιτησία λίγο πριν βγουν οι νέοι πίνακες διαιτητών;

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Θρύλου, ενώ στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός απέκτησε τον παικταρά Χόλις Τόμπσον!

Ολοι στο πλευρό του Ντουμάνη!

Ολοι στο πλευρό του Ντουμάνη!

Οι συμπαίκτες του, οι προπονητές, αλλά και όλοι οι άνθρωποι της Ακαδημίας του ευχήθηκαν να επιστρέψει σύντομα κοντά τους γερός και δυνατός!