Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε πληγωμένοι…»

«Είμαστε πληγωμένοι…»
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 - 18:44

Η Ριέκα γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα τη χθεσινή ημέρα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μάλιστα μέσα στο γήπεδό της.

Ο αρχηγός της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, Φίλιπ Μπράνταριτς για τα πλέι οφ του Champions League παραδέχτηκε ότι η ομάδα του είναι πληγωμένη και λαβωμένη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Υπογράμμισε, όμως, ότι θα πρέπει να σηκώσει εκείνος και οι συμπαίκτες του τα κεφάλια τους ψηλά καθώς ακολουθούν τα κρίσιμα ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε σε μία περίοδο που είμαστε πληγωμένοι. Λαβωμένοι και σαν να... αιμορραγούμε. Όμως δεν τα παρατάμε. Θα πάμε στο Καραϊσκάκη για να... ματώσουμε. Πρέπει να διώξουμε από πάνω μας τις πληγές και τα προβλήματα αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα. Με τη Ντιναμό νομίζω ότι δείξαμε περισσότερο σεβασμό απ' όσο έπρεπε. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ας κάνουμε την δουλειά μας. Να σηκώσουμε ψηλά τα κεφάλια μας και να δώσουμε στους επόμενους αντιπάλους μας την πικρή γεύση που γευόμαστε εμείς όλο αυτό τον καιρό».

Διαβάστε επίσης

Η χρησιμότητα του Σιώπη

Η χρησιμότητα του Σιώπη

Ο 23χρονος μέσος είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς με την Ριέκα και αν τελικά δεν προλάβει θα είναι απώλεια για τον Μπέσνικ Χάσι.

Μόνο ο Καρσελά σίγουρος

Μόνο ο Καρσελά σίγουρος

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» ο Μαροκινός εξτρέμ αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα του Θρύλου στον αγώνα με την Ριέκα.