Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΟΝ... ΕΚΑΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ... ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ!

ΤΟΝ... ΕΚΑΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ... ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ!
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 - 19:55

Στις 30/08/2015 τέσσερις Αρμένιοι κακοποιοί εκτελούν εντολή του αρχηγού τους, Αγκατζανιάν, διαβόητου κρατουμένου των φυλακών Τρικάλων, και καίνε το αυτοκίνητο του Ραζβάν Λουτσέσκου, που από χθες είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ομως, κάνουν λάθος, καίγοντας το αυτοκίνητο του ξαδέρφου του, Ντράγκος, που είναι σταθμευμένο στο πάρκινγκ του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης, νομίζοντας ότι ανήκει στον τεχνικό της θρακιώτικης ομάδας, επειδή ήταν το μοναδικό που είχε πινακίδες Ρουμανίας. Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0 και σκοπός τους αποτελεί ο εκφοβισμός του Λουτσέσκου, επειδή δεν έκατσε να χάσει, και σαν να μην έφτανε αυτό έκανε και δηλώσεις που οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν άρεσαν στον Σαββίδη. Επίσης, στους δράστες προκαλεί εντύπωση ότι το γεγονός δεν έλαβε δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σχεδιαστής αυτής της εμπρηστικής επίθεσης είναι ο τότε παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης, ενώ από τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ εγείρεται και θέμα ηθικής αυτουργίας του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος λίγο καιρό πριν είχε επαναφέρει τον Μηλιωρίδη στην ΠΑΕ. Μάλιστα ο τελευταίος λίγες μέρες νωρίτερα -όλα αυτά προκύπτουν από δικογραφία της «εγκληματικής οργάνωσης Θεσσαλονίκης»- επισκέφθηκε στη φυλακή των Τρικάλων τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, τον Αγκατζανιάν.

Η υπόθεση έχει πολύ «ζουμί» και… βροχή από ερωτήματα:

-Γιατί μέχρι σήμερα ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης δεν έλαβε αντίγραφα της δικογραφίας που αφορά στους εμπρησμούς των αυτοκινήτων της συζύγου του μάνατζερ των Κάτσε και Τζανδάρη, Γιάννη Ευαγγελόπουλου, και του ξαδέρφου του Λουτσέσκου;

-Γιατί, αν και πέρασε παραπάνω από ένας χρόνος (11/05/16) από όταν η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε την εξιχνίαση των κακουργηματικών αυτών πράξεων, δεν κλήθηκε σε απολογία ο υπάλληλος του ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης;

-Γιατί οι σκληροί κακοποιοί που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, γνωστή ως «εγκληματική οργάνωση» Θεσσαλονίκης, κυκλοφορούν ελεύθεροι λόγω της παρέλευσης του 18μήνου της προσωρινής κράτησης, ικανοί να τελέσουν παρόμοια αδικήματα;

-Οταν ο «εξυγιαντής» Σαββίδης αναφερόταν σε διαφθορά στον χώρο της δικαιοσύνης, μήπως το γνώριζε από ιδία πείρα και προς όφελός του; Θα έχει άδικο όποιος κάνει τέτοιους συνειρμούς, αφού κάποιοι δίνουν τέτοια δικαιώματα;

-Γιατί η Ελληνική Αστυνομία, αν και εκδίδει Δελτία Τύπου για θέματα ήσσονος σημασίας, κράτησε επτασφράγιστο μυστικό την έρευνα που έκανε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατόπιν εντολής του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση και τα σημαντικότατα ευρήματα που ανακάλυψε και ενισχύουν την εντολή του ίδιου του Σαββίδη; Εννοούμε τα τιμολόγια που αποδεικνύουν ότι οι εμπρηστές του αυτοκινήτου του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ έμεναν σε ξενοδοχεία που πλήρωνε η DIMERA που ανήκει στον Σαββίδη;

Οπως προκύπτει από τις νόμιμα υποκλαπείσες συνομιλίες για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων των Λουτσέσκου και της συζύγου του Ευαγγελόπουλου, οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης γνωρίζουν ότι ηθικός αυτουργός των κακουργημάτων της εκβίασης και του εμπρησμού είναι ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς σε μια συνομιλία τους μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου Ευαγγελόπουλου αναφέρουν:

Μέλος εγκληματικής οργάνωσης: «Ενα λεπτό αδερφέ. Σήμερα το πρωί πήγα να συναντήσω τον φαλακρό (σ.σ. Μηλιωρίδης), είπε ότι το αφεντικό, αυτός από την πρωτεύουσα (σ.σ. εννοεί Μόσχα), έχει κάνει θόρυβο, έχουν χεστεί πάνω τους, από δω, από κει, τέλος πάντων… Και το αφεντικό έχει μείνει πολύ ικανοποιημένο».

Αρχηγός: «Πες στο αφεντικό εάν θελήσεις με τις δουλειές μου θα με ελαφρύνει πολύ… πολύ σοβαρό πολύ μεγάλο, μπίζνες».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ Η DIMERA ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ!

Η… εισβολή του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε στις 7 Φεβρουαρίου 2017 και αφορά στην έρευνα της υπόθεσης που είναι γνωστή ως «εγκληματική οργάνωση Θεσσαλονίκης». Η εντολή δόθηκε από τον ανακριτή της υπόθεσης και κατασχέθηκαν πέντε τιμολόγια από το λογιστήριο. Το σοκ ήταν μεγάλο, καθώς στις χρηματικές καταβολές φέρονται να εμφανίζονται ένα μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για εκβίαση κατ’ επάγγελμα και διακίνηση ναρκωτικών και ένας πρώην σύμβουλος της συγκεκριμένης ΠΑΕ που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβιάσεις και εμπρησμούς αυτοκινήτων. Στην «έκθεση έρευνας γραφείου-κατάσχεσης» προέκυψε και η εμπλοκή των δύο προσώπων της προαναφερόμενης δικογραφίας. Τόσο ο Σπύρος Μηλιωρίδης όσο και ο Εριτζιάν, κατηγορούμενος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε προ διετίας, φέρονται να έχουν λάβει χρήματα βάσει αποδείξεων σε μία περίοδο που έγιναν δύο εμπρησμοί αυτοκινήτων: Tης συζύγου του ποδοσφαιρικού μάνατζερ Γιάννη Ευαγγελόπουλου και του ξαδέλφου του τότε προπονητή της Ξάνθης κ. Λουτσέσκου. Μεταξύ αυτών είναι και τα τιμολόγια που παρουσιάζουμε σήμερα φαίνεται πως η DIMERA του Σαββίδη τους πλήρωνε και έξοδα διαμονής σε ξενοδοχεία το χρονικό διάστημα που έγιναν οι εμπρησμοί. Μάλιστα υπήρχαν ίδια τιμολόγια με τα ίδια ποσά «για λήψη υπηρεσιών», τα οποία ακυρώθηκαν ως… λάθος χρέωση για να αναλάβει στη συνέχεια την αποπληρωμή τους η DIMERA.

Ειδικότερα τα τιμολόγια που κατασχέθηκαν είναι:

-23/09/15 για αεροπορική εταιρία από την οποία ναυλώθηκε το τσάρτερ της ομάδας για τον αγώνα Ατρομήτου-ΠΑΟΚ.

-25/09/15 στο όνομα Εριτζιάν για διαμονή στην Αθήνα (στο αναλυτικό καθολικό εμφανίζεται η ένδειξη «λάθος χρέωση»).

-19/10/15 πιστωτικό εξόδων για τη διαμονή στην Αθήνα του Εριτζιάν στις 25/09/15.

-29/09/15 Απόδειξη δαπάνης για τον Σπυρίδωνα Μηλιωρίδη (έξοδα κίνησης για την ομάδα).

-12/10/15 Απόδειξη δαπάνης για τον Σπυρίδωνα Μηλιωρίδη (έξοδα κίνησης).

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΛΛΙΩΡΙΔΗ (ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ) ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ 0-0 ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ...

Η πρόσληψη του Λουτσέσκου έχει σχέση με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης Θεσσαλονίκης»; Μήπως θα αλλάξουν οι κατηγορίες για μια υπόθεση που καθυστερεί σκανδαλωδώς; Εύλογα τα ερωτήματα, που αναζητούν απαντήσεις.

Θυμίζουμε το συνολικό κατηγορητήριο, με βάση την ανακοίνωση της αστυνομίας: «Εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις εμπρηστικών επιθέσεων, εκβιάσεων καταστηματαρχών, παροχής προστασίας καταστημάτων, προμήθειας πολεμικών τυφεκίων και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός σωφρονιστικών καταστημάτων. Οι έκνομες ενέργειες πραγματοποιούνταν από μέλη εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εξαρθρώθηκε τον Οκτώβριο του 2015 από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης (σχετ. το από 29-10-2015 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας). Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η εμπλοκή επιπλέον (36) ατόμων σχετιζόμενων με την οργάνωση, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (15) εξ αυτών. Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από παραγγελία του κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού, οδήγησε στην εξιχνίαση επιπλέον εγκληματικών ενεργειών, από μέλη εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εξαρθρώθηκε τον Οκτώβριο του 2015. Πέραν των (19) μελών της εγκληματικής οργάνωσης που συνελήφθησαν την 28-10-2015, έπειτα από οργανωμένες επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος (34) συνεργών τους, προέκυψε η εμπλοκή επιπλέον (36) ατόμων, σχετιζόμενων με την οργάνωση, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (15) εξ αυτών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, εμπρησμού, εκβίασης κατ’ επάγγελμα, καθώς και κακουργημάτων που προβλέπονται στη Νομοθεσία περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 12/08/2017)

Διαβάστε επίσης

Προπόνηση χωρίς Οτζίτζα

Προπόνηση χωρίς Οτζίτζα

Ο Βέλγος μέσος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα του Σαββάτου μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει ανησυχία για το αν θα προλάβει το πρώτο ματς με την Ριέκα.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Πανέτοιμος να πάρει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό είναι ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος μετά την Παρτιζάν θα… βομβαρδίσει και τα δίχτυα της Ριέκα.