Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - 08:34

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα με την Ριέκα, με τον Μοχάμεντ Μπεν να αποτελεί το βαρύ όπλο του Μπέσνικ Χάσι στις μάχες με την κροατική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ»

*Ο Μπεν παίρνει το όπλο του

Είναι παίκτης-εγγύηση, έστειλε τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ και τώρα είναι πανέτοιμος να «καθαρίσει» και τη Ριέκα, όπως έκανε και με την Παρτιζάν – Σε εξαιρετική κατάσταση ο 28χρονος, το παίρνει πάνω του μετά τον τραυματισμό του Εμενίκε.

*Κεραυνοί Σάββα για τη διαιτησία!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ χτύπησε καμπανάκι πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα - «Κάθε λάθος θα το θεωρήσουμε εσκεμμένο», τόνισε.

*Πού χάθηκαν τόσοι «ευαίσθητοι;»

Ακρα του τάφου σιωπή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τον αγαπημένο τους Σαββίδη και το καμένο αυτοκίνητο του νέου προπονητή. Κοντονής, Βασιλειάδης και λοιποί πού χάθηκαν; Δεν είδαν τα τιμολόγια της Dimera που πλήρωναν τις νύχτες των εμπρηστών;

*Ζερμάν Κόντι!

Πληροφορία από την Αργεντινή ότι ο Θρύλος έχει ακόμα στο μάτι τον 23χρονο στόπερ.

*Αγωνία για Οτζίτζα

Δεν προπονήθηκε χθες με την ομάδα – Σήμερα δοκιμάζει να μπει, 50-50 οι πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης

Ο Μπεν παίρνει το όπλο του!

Ο Μπεν παίρνει το όπλο του!

Μετά την Παρτιζάν ο 28χρονος ετοιμάζεται να… βομβαρδίσει και την Ριέκα – Ο Χάσι τον εμπιστεύεται και ο Κομωριανός επιθετικός θα κάνει τα πάντα για να τον βγάλει ασπροπρόσωπο.

Προπόνηση χωρίς Οτζίτζα

Προπόνηση χωρίς Οτζίτζα

Ο Βέλγος μέσος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα του Σαββάτου μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει ανησυχία για το αν θα προλάβει το πρώτο ματς με την Ριέκα.

ΤΟΝ... ΕΚΑΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ... ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ!

ΤΟΝ... ΕΚΑΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ... ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ!

Ελλάς το μεγαλείο σου! Το θύμα της «εγκληματικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης», Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητής στην ομάδα των «εγκεφάλων» της συμμορίας που τον… έκαψε!