Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεντάρα στην Μοζίρ και «καρφί» στα αστέρια! (vid)

Πεντάρα στην Μοζίρ και «καρφί» στα αστέρια! (vid)
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - 09:06

Μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη πέτυχε σαν σήμερα στις 13 Αυγούστου του 1997 ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ την Σλάβια Μοζίρ για τα προκριματικά του Champions League και τη διέλυσε με 5-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά τους και έκαναν φύλλο και φτερό τους πρωταθλητές Λευκορωσίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού, ο οποίος με την πεντάρα που έριξε στην Μοζίρ ουσιαστικά σφράγισε την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, ήταν ο Σίνισα Γκόγκιτς, ο σκόραρε στο 63’ και στο 67’. Από εκεί και πέρα, από ένα γκολ πέτυχαν οι Νινιάδης (59’), Γεωργάτος (75’) και Γιαννακόπουλος (86’).

Στη ρεβάνς που διεξήχθη στην Λευκορωσία οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2, με τον Θρύλο να παίρνει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Δείτε τα γκολ από την πεντάρα του Θρύλου στην Μόζιρ:

Διαβάστε επίσης

Ο Μπεν παίρνει το όπλο του!

Ο Μπεν παίρνει το όπλο του!

Μετά την Παρτιζάν ο 28χρονος ετοιμάζεται να… βομβαρδίσει και την Ριέκα – Ο Χάσι τον εμπιστεύεται και ο Κομωριανός επιθετικός θα κάνει τα πάντα για να τον βγάλει ασπροπρόσωπο.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Πανέτοιμος να πάρει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό είναι ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος μετά την Παρτιζάν θα… βομβαρδίσει και τα δίχτυα της Ριέκα.

Προπόνηση χωρίς Οτζίτζα

Προπόνηση χωρίς Οτζίτζα

Ο Βέλγος μέσος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα του Σαββάτου μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει ανησυχία για το αν θα προλάβει το πρώτο ματς με την Ριέκα.