Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίνεται η συμμετοχή του Οτζίτζα Οφόε

Κρίνεται η συμμετοχή του Οτζίτζα Οφόε
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - 12:32

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Ριέκα, με τον Μπέσνικ Χάσι να καταστρώνει τα πλάνα του για τη μάχη της 16ης Αυγούστου.

Ρυθμιστής στα πλάνα του 46χρονου τεχνικού είναι ο Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος μέσος, τον οποίο ήθελε διακαώς στον Ολυμπιακό ο Χάσι και επέμενε πάρα πολύ προκειμένου να πιάσει… Λιμάνι, δεν προπονήθηκε με την ομάδα ούτε το Σάββατο και πλέον οι πιθανότητες να προλάβει το πρώτο παιχνίδι είναι μοιρασμένες.

Ο Οτζίτζα Οφόε, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», θα προσπαθήσει να μπει σήμερα σε φουλ ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση του Μπέσνικ Χάσι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει να αγωνία να δει τι μέλλει γενέσθαι με τον Βέλγο μέσο, ο οποίος φέτος είναι βαρόμετρο για τον Θρύλο.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί το αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Οτζίτζα Οφόε.

Διαβάστε επίσης

Νοκ άουτ ο Μποτία

Νοκ άουτ ο Μποτία

Ο Ισπανός αμυντικός δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο και τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από την πρώτη αναμέτρηση με την Ριέκα.

Πανέτοιμος ο Κούτρης

Πανέτοιμος ο Κούτρης

Ο 22χρονος μπακ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Χάσι για τον αγώνα με τους Κροάτες.

Πολλές δοκιμές από τον Χάσι

Πολλές δοκιμές από τον Χάσι

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο 46χρονος τεχνικός στην προπόνηση του Σαββάτου έκανε πολλές δοκιμές και κράτησε κλειστά τα χαρτιά του ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης.

«Ολοι μαζί μια γροθιά» (vid)

«Ολοι μαζί μια γροθιά» (vid)

Οι Κώστας Φορτούνης, Γκιγιόμ Ζιλέ και Βάντις Οτζίτζα Οφόε μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV και έδωσαν το σύνθημα ενόψει του παιχνιδιού με την Ριέκα!