Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν βρίσκει δεξί μπακ η Ριέκα

Δεν βρίσκει δεξί μπακ η Ριέκα
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - 17:08

Ο Στέφαν Ριστόφσκι αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από την Ριέκα με προορισμό την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην αμυντική γραμμή της κροατικής ομάδας.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ του Champions League βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σκοπιανού μπακ και σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα ένας παίκτης που την ενδιέφερε έντονα ήταν ο Πέδρο Περέιρα.

Ο αμυντικός της Μπενφίκα δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, ωστόσο όπως τονίζουν τα εν λόγω δημοσιεύματα δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο κροατικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται έχει αρνηθεί την πρόταση που του έχει καταθέσει η Ριέκα, η οποία αναγκαστικά θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνάς τους.

Διαβάστε επίσης

Αντερλεχτ και Γάνδη θέλουν τον Λαΐφη

Αντερλεχτ και Γάνδη θέλουν τον Λαΐφη

Ο Ελληνας αμυντικός που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Σταντάρ Λιέγης ΄έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το Βέλγιο και όχι μόνο.

«Πολύ δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

«Πολύ δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε για το ματς της πρεμιέρας της Superleague κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες.

Ζερμάν Κόντι!

Ζερμάν Κόντι!

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, σύμφωνα με πληροφορία από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός έχει ακόμη στο μάτι τον 23χρονο σέντερ μπακ της Κολόν Σαντα Φε.

Να μείνουμε στην τσίτα

Να μείνουμε στην τσίτα

Ας μην πανηγυρίζουμε που είχε χάλια εικόνα η Ριέκα στο ματς με την Ντιναμό, δεν είναι καλό ο αντίπαλός σου να έχει την πλάτη στον τοίχο. Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου