Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντερλεχτ και Γάνδη θέλουν τον Λαΐφη

Αντερλεχτ και Γάνδη θέλουν τον Λαΐφη
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - 17:41

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης συνεχίζει φέτος στη Σταντάρ Λιέγης, καθώς «τρέχει» ο διετής δανεισμός του από τον Ολυμπιακό και παρότι η βελγική ομάδα διατηρεί οψιόν αγοράς του, ακόμη δεν την έχει ενεργοποιήσει.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως… ανοίγει την όρεξη δύο βασικών ανταγωνιστριών της στο πρωτάθλημα, μια και σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα «Dernière Heure», τόσο η Αντερλεχτ όσο και η Γάνδη παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Κύπριου στόπερ. Και δεν είναι οι μόνες, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν η Φιορεντίνα, η Μπολόνια, η Τορίνο και η Στουτγάρδη έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του…

Διαβάστε επίσης

«Πολύ δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

«Πολύ δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε για το ματς της πρεμιέρας της Superleague κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες.

Χωρίς Κβρζιτς με Ολυμπιακό

Χωρίς Κβρζιτς με Ολυμπιακό

O βασικός εξτρέμ της Κροατικής ομάδας, Ζόραν Κβρζίτς, τέθηκε εκτός για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», ενώ αμφίβολοι είναι και οι Γέλιτς και Μίσιτς.

Δεν βρίσκει δεξί μπακ η Ριέκα

Δεν βρίσκει δεξί μπακ η Ριέκα

Σύμφωνα με τα Πορτογαλικά Μέσα το δεξί μπακ της Μπενφίκα, Πέδρο Περέιρα αρνήθηκε πρόταση της κροατικής ομάδας, η οποία συνεχίζει να ψάχνει τον αντί-Ριστόφσκι,

Ζερμάν Κόντι!

Ζερμάν Κόντι!

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, σύμφωνα με πληροφορία από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός έχει ακόμη στο μάτι τον 23χρονο σέντερ μπακ της Κολόν Σαντα Φε.