Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Κβρζιτς με Ολυμπιακό

Χωρίς Κβρζιτς με Ολυμπιακό
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - 20:52

Μια ακόμα απώλεια, μετρά η Ριέκα, για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, για την φάση των Play Off του Champions League. Ο Ματίας Κεκ, για την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν υπολογίζει και στον Ζόραν Κβρζίτς, ο οποίος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τέθηκε νοκ άουτ, για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο διεθνής Βόσνιος άσος, παρά τους πόντους τους οποίους είχε, αγωνίστηκε κανονικά σε όλο το ενενηντάλεπτο, στο ντέρμπι κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάτι που έκανε ακόμα χειρότερο τον τραυματισμό του.

«Κρίμα που δε θα παίξω, αφού ένα πολύ σημαντικό ματς. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σαν τη Σάλτσμπουργκ, είναι ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του σε Μέσα της Κροατίας.

Παράλληλα, η Ριέκα, θα παραταχθεί στο Φαληρικό γήπεδο, χωρίς τον βασικό της επιθετικό, Γκαβράνοβιτς, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Γέλιτς και Μίσιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και πραγματικά η συμμετοχή τους θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης

«Πολύ δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

«Πολύ δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε για το ματς της πρεμιέρας της Superleague κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες.

Αντερλεχτ και Γάνδη θέλουν τον Λαΐφη

Αντερλεχτ και Γάνδη θέλουν τον Λαΐφη

Ο Ελληνας αμυντικός που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Σταντάρ Λιέγης ΄έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το Βέλγιο και όχι μόνο.