Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός θα ανταποδώσει την ήττα με ένα σούπερ-ματς»

«Ο Ολυμπιακός θα ανταποδώσει την ήττα με ένα σούπερ-ματς»
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:07

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στο τέλος του ματς με την Σπόρτινγκ, μετά την είσοδο του Πάρντο, κάτι στο οποίο στάθηκε σε δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο ματς θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα για την ομάδα, ενώ εμφανίσθηκε σίγουρος πως ο Θρύλος θα ανταποδώσει την ήττα με ένα σούπερ παιχνίδι».

Τέλος, ζήτησε συγγνώμη από την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

«Ημασταν απαράδεκτοι σήμερα. Τους αφήσαμε να κάνουν στο πρώτο μέρος ότι ήθελαν. Εβγαιναν συνεχώς στο πρώτο ημίχρονο μόνοι τους μπροστά από τον τερματοφύλακά μας. Ημασταν αποδιοργανωμένοι και σε αυτό παίζει ρόλο ότι σε ματς στο Champions League αν δέχεσαι γκολ στο 2ο λεπτό πέφτουν τα πόδια ολόκληρης της ομάδας, η οποία αποσυνδέθηκε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει ομαδάρα και αυτό θα το δείτε με καταπληκτικούς παίκτες. Στο 1ο ημίχρονο παίζαμε ανοικτά, δεν μάρκαρε κανείς, όμως με τις αλλαγές και με την είσοδο του Πάρντο η ομάδα άλλαξε.

Τον Πάρντο τον συμπαθώ και τον θεωρώ πολύτιμο παίκτη, καθώς είναι μεγάλο του προσόν ότι σκοράρει από τη θέση του εξτρέμ. Είναι και δυνατό παιδί ανεβοκατεβαίνει τη πλευρά του. Σημείωσε 2 προσωπικά γκολ και βοήθησε την ομάδα να είναι καλύτερη από τη στιγμή που πέρασε στο ματς. Στο 2ο ημίχρονο είχε κατοχή, όμως δεν μπόρεσε να γίνει επικίνδυνη. Παρόλο αυτά είμαι ευχαριστημένος, καθώς περάσαμε γολγοθά, εγώ λέω τα πράγματα όπως έχουν, περάσαμε άσχημες στιγμές. Η ομάδα δεν είναι δυνατό να χάνει με 3-0 στο πρώτο μέρος στο Καραϊσκάκη. Εδώ που έχουν λυγίσει Γιουβέντους και τόσες άλλες μεγάλες ομάδες. Η Σπόρτινγκ είναι η καλύτερη ομάδα στην Πορτογαλίας, όμως και πάλι ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ηταν ένα καλό μάθημα για εμάς, καθώς πρέπει να έχεις αυτοσυγκράτηση να προσέχεις την άμυνά σου να μη δεχτείς γκολ στην έδρα σου.

Είχαμε την ατυχία να δεχτούμε γκολ στην αρχή. Στο 2ο στάθηκε η ομάδα καλύτερα, ανέβηκε αλλά δεν ήμασταν επικίνδυνοι μέχρι τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Πάρντο. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και αυτό είναι φυσικό, καθώς θα έφευγε πικραμένος από το γήπεδο και θα είχε και δίκιο. Ολοι ξεσηκωθήκανε με τη μίνι ανατροπή του Ολυμπιακού. Το να βάζεις 2 γκολ τα τελευταία λεπτά δεν είναι μικρό πράγμα. Ο προπονητής της Σπόρτινγκ έπρεπε να βλέπατε πως έκανε στο τέλος του ματς και πως φώναζε στους παίκτες του. Εφυγε πιο χαρούμενος ο Ολυμπιακός.

Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Δεν έχουν καταφέρει να μάθουν ο ένας τον άλλον ακόμη. Ο Τζούρτζεβιτς έπαιζε για 2η φορά με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Βούκοβιτς μόνο ένα παιχνίδι. Υπάρχουν και πολλοί τραυματισμοί, είμαστε άτυχοι 3 σέντερ μπακ είναι τραυματίες και έτσι χαραμίζεται σε αυτή τη θέση ο Ρομαό. Ο Ρομαό είναι στυλοβάτης στο παιχνίδι της ομάδας, όπως πρέπει να είναι κάθε κόφτης ενός συλλόγου, όπως ο Ορμπάιθ και ο Μιλιβόγεβιτς που υπήρξαν σε αυτή τη θέση στον Ολυμπιακό. Θα είμαστε αλλαγμένοι σε λίγο χρονικό διάστημα. Ο χρόνος δεν ήταν επαρκής μέχρι στιγμής για να δέσουν οι παίκτες. Κοιτάμε πλέον το μέλλον και θα προχωρήσουμε μπροστά.

Να είναι σίγουροι όλοι οι φίλαθλοί μας ότι θα ανταποδώσουμε αυτή την ήττα με ένα σούπερ ματς. Η προσοχή μας πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα, που βλέπεται να γίνονται διάφορα γεγονότα με άθλιες διαιτησίες. Θα δούμε σιγά- σιγά το ένα ματς μετά το άλλο και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και στην Ευρώπη για να δώσουμε βαθμούς στην Ελλάδα. Τέλος, θέλω να μας συγχωρέσουν οι φίλαθλοι μας για τη σημερινή μας εμφάνιση».

Διαβάστε επίσης

Στο ύψος του...

Στο ύψος του...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ στην εξέδρα χθες και προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να ωθήσει την ομάδα να φτάσει στο καλό αποτέλεσμα.

«Πρέπει να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι»

«Πρέπει να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι»

Ο Μπέσνικ Χάσι μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και αν είχαν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους ίσως το τελικό αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Ποτέ δεν ξέρεις

Ποτέ δεν ξέρεις

Μετά την ήττα από την Μπάγερν πρόπερσι, ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε τονίσει πως δεν θα πρέπει να σταματάς την προσπάθειά σου, όποιο και να είναι το σκορ.

Μπορούσαν τη νίκη

Μπορούσαν τη νίκη

Οι Νέοι του Ολυμπιακού προηγήθηκαν με 2-0 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ξέμειναν από δυνάμεις και ισοφαρίστηκαν σε 2-2.