Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταγγελία για Λιβάγια

Καταγγελία για Λιβάγια
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 13:25

Την τιμωρία του Μάρκο Λιβάγια ζητάει ο Ολυμπιακός για χτύπημα του παίκτη της ΑΕΚ στον Χαντάκια του Παναιτωλικού. Ο αγώνας είχε γίνει για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και φαίνεται στο βίντεο πως ο παίκτης της ΑΕΚ χτυπάει τον ομόλογό του στους Αγρινιώτες και ως εκ τούτου, θα πρέπει να τιμωρηθεί.

Αυτό γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», με τον Ολυμπιακό να είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Η φάση διέφυγε της προσοχής του ρέφερι σε εκείνον τον αγώνα και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητάει την τιμωρία του Λιβάγια.

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα μπορέσετε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για την καταγγελία του Ολυμπιακού, που έρχεται να προστεθεί σε αυτές κατά του ΠΑΟΚ, για τα όσα είχε κάνει ο βοηθός του Λουτσέτσου στο ματς με τη Λάρισα, αλλά και εκείνη κατά του Βράνιες για χτύπημα στον Σεμπά.

Διαβάστε επίσης

Τιμωρημένος ο Ένγκελς

Τιμωρημένος ο Ένγκελς

Ίσως μερικοί να το έχουν ξεχάσει, αλλά ο Μπιορν Ένγκελς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

«Θα δούμε άλλον Κώστα»

«Θα δούμε άλλον Κώστα»

Σίγουρος ο Σάββας Θεοδωρίδης πως ο Κώστας Φορτούνης θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό από εδώ και πέρα - Ρεπορτάζ στις σελίδες του «ΓΑΥΡΟΥ».

Σας πήρανε χαμπάρι!

Σας πήρανε χαμπάρι!

Μια χαρά τα κανονίσανε τα «δικεφαλάκια». Μειώθηκε η ποινή της ΑΕΚ στη μία αγωνιστική, ενώ από τον ΠΑΟΚ δεν αφαιρέθηκε κανένας βαθμός.

Το βάρος σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ!

Το βάρος σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ!

Δύο δύσκολα παιχνίδια έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ο οποίος ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση - Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ.