Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλη η αλήθεια...

Όλη η αλήθεια...
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 14:12

Η προπαγάνδα έχει πάρει φόρα και δεν σταματά πουθενά. Βέβαια, με αυτά που λένε και γράφουν, κακό στον ίδιο τους τον εαυτό κάνουν, καθώς μπορεί να ισχυρίζονται κάποια πράγματα, αλλά αυτά δεν ισχύουν φυσικά σε καμία των περιπτώσεων. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» λοιπόν αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, αντικρούοντας την προπαγάνδα.

Ούτε ένα ευρώ η ΕΠΟ για το Καραϊσκάκη. Δεν πληρώνει μίσθωμα για τα παιχνίδια της Εθνικής! Το γήπεδο παραχωρείται δωρεάν, με εισήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η προπαγάνδα κάνει λόγο για 200 χιλιάδες, οι οποίες είναι μόλις... 38.500. Παράλληλα, στο ρεπορτάζ θα διαβάσετε πόσα έδωσε η ΕΠΟ για λειτουργικά έξοδα στα τρία πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής.

Μάλιστα, ο «ΓΑΥΡΟΣ» επικοινώνησε και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλη Βασιλειάδη, που είπε μεταξύ άλλων πως «δεν πληρώνει μίσθωμα η Ομοσπονδία, αλλά μόνο ο Ολυμπιακός».

Αποκαλυπτικότερο ρεπορτάζ, στις σελίδες του «ΓΑΥΡΟΥ».

Διαβάστε επίσης

Ενεργοποιεί Καπίνο!

Ενεργοποιεί Καπίνο!

Ο Τάκης Λεμονής θέλει και τον νεαρό πορτιέρο διαθέσιμο. Πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα ενάντια στον Πανιώνιο, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ».

Το έχει κάνει ξανά!

Το έχει κάνει ξανά!

Όταν ο Θρύλος ήταν στο -6 από την ΑΕΚ την έκτη αγωνιστική και στο τέλος το πήρε το πρωτάθλημα - Αναλυτικότερο ρεπορτάζ, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Εν αναμονή του Εμενίκε

Εν αναμονή του Εμενίκε

Ο Τάκης Λεμονής είδε τον Νιγηριανό στράικερ να μην ακολουθεί όλο το πρόγραμμα χθες και ως εκ τούτου, περιμένει να μάθει τα ευχάριστα, αν αυτά έρθουν, ώστε να τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Πανιώνιο - Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ.

«Θα δούμε άλλον Κώστα»

«Θα δούμε άλλον Κώστα»

Σίγουρος ο Σάββας Θεοδωρίδης πως ο Κώστας Φορτούνης θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό από εδώ και πέρα - Ρεπορτάζ στις σελίδες του «ΓΑΥΡΟΥ».