Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το έχει κάνει ξανά!

Το έχει κάνει ξανά!
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 15:33

Πριν από μερικά χρόνια, ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. Να βρίσκεται δηλαδή έξι πόντους πίσω από την ΑΕΚ την έκτη αγωνιστική. Φέτος, δεν απέχει έξι, αλλά έναν βαθμό λιγότερο, αλλά η ουσία του θέματος, είναι πως τότε ο Θρύλος κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όπως μπορεί και τώρα φυσικά.

Υπάρχει χρόνος για την ανατροπή και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να την κάνουν πραγματικότητα. Με τον «ΓΑΥΡΟ» να φιλοξενεί ένα ενδιαφέρον θέμα για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ναι μεν είχε βρεθεί πίσω στη βαθμολογία, αλλά ήταν σε θέση να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας.

Πλήρης ανάλυση στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί σχετικά με τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός όταν έχει βρεθεί πίσω στη βαθμολογία. «Θύματά» του πολλές ομάδες, με τον Θρύλο να έχει δείξει χαρακτήρα και να τα έχει φέρει όλα... τούμπα στο τέλος.

Διαβάστε επίσης

«Δύσκολο το πρόγραμμα, υπολογίζω σε όλους»

«Δύσκολο το πρόγραμμα, υπολογίζω σε όλους»

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε για τον... Γολγοθά που έχει να ανέβει ο Ολυμπιακός και τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή αυτό που «καίει» τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

«Είμαστε οπαδοί και όχι εγκληματίες»

«Είμαστε οπαδοί και όχι εγκληματίες»

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν δυναμικό «παρών» στα δικαστήρια Πειραιά και συμπαραστάθηκαν στον οπαδό του Ολυμπιακού που συνελήφθη για το επεισόδιο στο παιχνίδι της Εθνικής με το Γιβραλτάρ.

Ενεργοποιεί Καπίνο!

Ενεργοποιεί Καπίνο!

Ο Τάκης Λεμονής θέλει και τον νεαρό πορτιέρο διαθέσιμο. Πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα ενάντια στον Πανιώνιο, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ».

Όλη η αλήθεια...

Όλη η αλήθεια...

Όλη η αλήθεια για το τι συμβαίνει με τον Ναό, το οποίο παραχωρείται δωρεάν με εισήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα παιχνίδια της Εθνικής - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.