Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σας πήρανε χαμπάρι!

Σας πήρανε χαμπάρι!
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 13:25

Μια χαρά τα κανόνισαν τα «δικεφαλάκια». Μειώθηκε η ποινή της ΑΕΚ από δύο, στον έναν αγώνα, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα (με την αφαίρεση βαθμών που κινδύνευε), αφού στον βοηθό του Λουτσέσκου, Μπάτσι, δεν του έκαναν και τίποτα σοβαρό εδώ που τα λέμε, μετά την επίθεσή του στον ρέφερι του αγώνα με την ΑΕΛ, Κατσικογιάννη.

Σας πήρανε χαμπάρι. Σας έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος και έχει αρχίσει να αηδιάζει. Ωραία τα κανονίσατε, πάντως. Η ΑΕΚ θα έχει κόσμο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ από τη μεριά του ο «δικέφαλος του Βορρά» πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με τους βαθμούς που ΔΕΝ θα έπρεπε να έχει. Και όλοι ευχαριστημένοι έτσι;

Γλίτωσαν κι οι δύο με λίγα λόγια και πάνε ήρεμοι κι ωραίοι στη μεταξύ τους αναμέτρηση, όταν αυτή διεξαχθεί με το καλό. Και μιας που είπαμε πως τα κανόνισαν, μήπως εκτός από αλλαγή λαβάρων, θα ανταλλάξουν και λουλούδια;

Διαβάστε επίσης

Καταγγελία για Λιβάγια

Καταγγελία για Λιβάγια

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει πλέον τίποτα να πέσει κάτω και όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο σύλλογος ζητάει την τιμωρία του παίκτη της ΑΕΚ.

Τιμωρημένος ο Ένγκελς

Τιμωρημένος ο Ένγκελς

Ίσως μερικοί να το έχουν ξεχάσει, αλλά ο Μπιορν Ένγκελς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το βάρος σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ!

Το βάρος σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ!

Δύο δύσκολα παιχνίδια έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ο οποίος ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση - Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ.