Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τιμωρημένος ο Ένγκελς

Τιμωρημένος ο Ένγκελς
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 13:57

Με τον Πανιώνιο παίζει ο Ολυμπιακός το Σάββατο για την έβδομη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και μία απουσία θεωρείται δεδομένη.

Ήταν γνωστό πως αυτός ο παίκτης δεν θα παίξει, αλλά καλό θα ήταν να υπενθυμιστεί πως ο Μπιορν Ένγκελς δεν υπολογίζεται από τον Τάκη Λεμονή.

Ο λόγος είναι επειδή είναι τιμωρημένος από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ως εκ τούτου, θα απουσιάσει από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε επίσης

«Θα δούμε άλλον Κώστα»

«Θα δούμε άλλον Κώστα»

Σίγουρος ο Σάββας Θεοδωρίδης πως ο Κώστας Φορτούνης θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό από εδώ και πέρα - Ρεπορτάζ στις σελίδες του «ΓΑΥΡΟΥ».

Εν αναμονή του Εμενίκε

Εν αναμονή του Εμενίκε

Ο Τάκης Λεμονής είδε τον Νιγηριανό στράικερ να μην ακολουθεί όλο το πρόγραμμα χθες και ως εκ τούτου, περιμένει να μάθει τα ευχάριστα, αν αυτά έρθουν, ώστε να τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Πανιώνιο - Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ.

Καταγγελία για Λιβάγια

Καταγγελία για Λιβάγια

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει πλέον τίποτα να πέσει κάτω και όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο σύλλογος ζητάει την τιμωρία του παίκτη της ΑΕΚ.

Σας πήρανε χαμπάρι!

Σας πήρανε χαμπάρι!

Μια χαρά τα κανονίσανε τα «δικεφαλάκια». Μειώθηκε η ποινή της ΑΕΚ στη μία αγωνιστική, ενώ από τον ΠΑΟΚ δεν αφαιρέθηκε κανένας βαθμός.