Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εν αναμονή του Εμενίκε

Εν αναμονή του Εμενίκε
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 14:12

Εν αναμονή του Εμάνουελ Εμενίκε είναι ο Τάκης Λεμονής στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας κόουτς περιμένει τα νεώτερα για την κατάσταση του παίκτη του, που δυστυχώς, δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον κανονικό ρυθμό της προπόνησης και ως εκ τούτου, δεν είναι ακόμα γνωστό, αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο Νιγηριανός στράικερ είναι βάση ονόματος και αξίας, ο καλύτερος στον Ολυμπιακό. Θέλει να παίξει με τους Νεοσμυρνιώτες το Σάββατο, αλλά το θέμα του θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Αν δηλαδή καταφέρει να προπονηθεί, τότε λογικά θα ξεκινήσει. Σε διαφορετική περίπτωση, τα σχέδια αλλάζουν.

Εν αναμονή λοιπόν του Εμενίκε ο Λεμονής, που τον θέλει φυσικά το Σάββατο στη διάθεσή του, με τον «ΓΑΥΡΟ» να έχει πληρέστατο ρεπορτάζ τόσο για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον παίκτη όσο και το τι προτίθεται να κάνει ο κόουτς.

Διαβάστε επίσης

Όλη η αλήθεια...

Όλη η αλήθεια...

Όλη η αλήθεια για το τι συμβαίνει με τον Ναό, το οποίο παραχωρείται δωρεάν με εισήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα παιχνίδια της Εθνικής - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Ενεργοποιεί Καπίνο!

Ενεργοποιεί Καπίνο!

Ο Τάκης Λεμονής θέλει και τον νεαρό πορτιέρο διαθέσιμο. Πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα ενάντια στον Πανιώνιο, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ».

«Θα δούμε άλλον Κώστα»

«Θα δούμε άλλον Κώστα»

Σίγουρος ο Σάββας Θεοδωρίδης πως ο Κώστας Φορτούνης θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό από εδώ και πέρα - Ρεπορτάζ στις σελίδες του «ΓΑΥΡΟΥ».

Τιμωρημένος ο Ένγκελς

Τιμωρημένος ο Ένγκελς

Ίσως μερικοί να το έχουν ξεχάσει, αλλά ο Μπιορν Ένγκελς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Πανιώνιο.