Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε μία γροθιά»

 «Είμαστε μία γροθιά»
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 10:29

Ενωτικό μήνυμα προς τους παίκτες του Ολυμπιακού έδωσε ο Τάκης Λεμονής.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έδωσε το σύνθημα στους ποδοσφαιριστές του, για επιστροφή στις επιτυχίες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Λεμονής υποστήριξε ότι όλοι μαζί σαν μία γροθιά θα μπορέσουν να περάσουν τον... Γολγοθά με τα πολλά παιχνίδια του Θρύλου.

Στην ομιλία του ο προπονητής Τάκης Λεμονής έδειξε τον βαθμολογικό πίνακα και τόνισε στους παίκτες:

«Κοιτάξτε καλά αυτό τον πίνακα. Κοιτάξτε τη βαθμολογία. Εδω μέσα είναι τα λάθη, οι απροσεξίες, όλα. Τώρα βάζετε Χ σε αυτά και γινόμαστε μια γροθιά. Όχι μια ομάδα μόνο με όλη τη σημασία της λέξεως. Μια γροθιά! Το Γενάρη αυτή η βαθμολογία θα έχει 1ο τον Ολυμπιακό και θα το έχουμε καταφέρει όλοι μας με ασταμάτητη δουλειά. Κάνουμε μια αντεπίθεση διαρκείας για να βρεθούμε στη φυσική μας θέση και σας θέλω όλους προσηλωμένους στον στόχο και το ξαναλέω: Όλοι μαζί μια γροθιά!!!»

Διαβάστε επίσης

«Μπήκε» το «θηρίο»

«Μπήκε» το «θηρίο»

Ευχάριστα τα νέα που έφτασαν από τον Ρέντη, καθώς ο Εμάνουελ Εμενίκε μπόρεσε να προπονηθεί και ως εκ τούτου, ο Τάκης Λεμονής είναι αυτός που αποφασίζει - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ».

Με Πάρντο και Σεμπά στα... φτερά!

Με Πάρντο και Σεμπά στα... φτερά!

Οι δοκιμές του Τάκη Λεμονή για τον αγώνα ενόψει Νέας Σμύρνης, έχουν να κάνουν και με τα άκρα, εκεί όπου υπάρχουν ο Κολομβιανός με τον Βραζιλιάνο - Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ.

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ (22/10) – Από την Παρασκευή (13/10) οι ΓΑΥΡΟΙ θα μπορούν να κλείσουν θέση μέσω ίντερνετ, ενώ από την Τετάρτη (18/10) θα υπάρχουν εισιτήρια και στο «Γ. Καραϊσκάκης».