Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπήκε» το «θηρίο»

«Μπήκε» το «θηρίο»
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 13:35

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός. Ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να θέλει τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να αρχίσει τη μεγάλη του αντεπίθεση. Η ομάδα είναι πίσω στη βαθμολογία και δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών. Με τον «ΓΑΥΡΟ» να έχει όλο το ρεπορτάζ από τη χθεσινή προπόνηση.

Εκεί, όπου είχαμε, μάλιστα, ευχάριστα νέα, καθώς ο Εμάνουελ Εμενίκε μπόρεσε να προπονηθεί. Ο Νιγηριανός στράικερ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα πρόσφατα, αλλά κατάφερε να προπονηθεί χθες, κάτι που σημαίνει πως είναι διαθέσιμος για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, αναφορικά με το πώς μπορεί να βοηθήσει πλέον τον Ολυμπιακό, αλλά και το τι μπορεί να κάνει τώρα ο Λεμονής, έχοντας στη διάθεσή του τον στράικερ. Τι αποφάσεις μπορεί να πάρει...

Διαβάστε επίσης

Με Πάρντο και Σεμπά στα... φτερά!

Με Πάρντο και Σεμπά στα... φτερά!

Οι δοκιμές του Τάκη Λεμονή για τον αγώνα ενόψει Νέας Σμύρνης, έχουν να κάνουν και με τα άκρα, εκεί όπου υπάρχουν ο Κολομβιανός με τον Βραζιλιάνο - Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ.

Με Μποτία στην 11άδα!

Με Μποτία στην 11άδα!

Όλα δείχνουν πως ο Αλμπέρτο Μποτία επιστρέφει στην 11άδα του Ολυμπιακού - Δύσκολο το παιχνίδι, αλλά ο Ισπανός ξέρει από αυτά - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ».

 «Είμαστε μία γροθιά»

«Είμαστε μία γροθιά»

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού και τους έδωσε το σύνθημα για επιστροφή στις επιτυχίες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.