Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Μποτία στην 11άδα!

Με Μποτία στην 11άδα!
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 14:43

Ο Πανιώνιος αποτελεί σκληρό αντίπαλο. Και με βάση τα δεδομένα τα οποία έχουν διαμορφωθεί, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ καλό να στηρίζεσαι σε έμπειρους παίκτες, που γνωρίζουν από τέτοια ματς, ενώ στο παρελθόν έχουν αντιμετωπίσει κορυφαίους επιθετικούς στο Champions League.

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Έμπειρος, που γνωρίζει τη σημασία τέτοιων αγώνων, πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα είναι πίσω στη βαθμολογία και δεν θα πρέπει να παραπατήσει επ ουδενί το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη.

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» γράφει σήμερα πως ο Μποτία προφανώς θα είναι στην 11άδα της αναμέτρησης. Ο Ισπανός στόπερ έχει επιστρέψει, ήταν μέσα στις δοκιμές του Λεμονή και από τη στιγμή που υπάρχουν και μερικά προβλήματα, αυτός θα κληθεί να δώσει τη λύση στην άμυνα.

Περισσότερο ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

«Υψηλής επικινδυνότητας»

«Υψηλής επικινδυνότητας»

Έτσι χαρακτήρισε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στην Ισπανία η UEFA - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Με Πάρντο και Σεμπά στα... φτερά!

Με Πάρντο και Σεμπά στα... φτερά!

Οι δοκιμές του Τάκη Λεμονή για τον αγώνα ενόψει Νέας Σμύρνης, έχουν να κάνουν και με τα άκρα, εκεί όπου υπάρχουν ο Κολομβιανός με τον Βραζιλιάνο - Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ.

«Μπήκε» το «θηρίο»

«Μπήκε» το «θηρίο»

Ευχάριστα τα νέα που έφτασαν από τον Ρέντη, καθώς ο Εμάνουελ Εμενίκε μπόρεσε να προπονηθεί και ως εκ τούτου, ο Τάκης Λεμονής είναι αυτός που αποφασίζει - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ».