Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... μαραθώνιος του Ούρος!

Ο... μαραθώνιος του Ούρος!
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 19:27

Είναι γεγονός ότι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν έχει καταφέρει ακόμη να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες και δεν έχει μπορέσει να ξεχωρίσει στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν έχει το ταλέντο, την ποιότητα και το «δολοφονικό ένστικτο» που απαιτούνται για να αποτελέσει πρωταγωνιστικό πρόσωπο στον Θρύλο.

Για ποιον λόγο, ωστόσο, οι... πτήσεις του είναι χαμηλές έως τώρα; Ο 23χρονος σέντερ φορ είναι ο πιο κουρασμένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και γι’ αυτόν τον λόγο μόλις τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω. Με τα νούμερα, μάλιστα, να επιβεβαιώνουν τον απίστευτο... μαραθώνιο που έχει κάνει τους τελευταίους 17 μήνες!

Συγκεκριμένα, από τον Αύγουστο του 2016 έως την 01/10/2017, έχει αγωνιστεί σε συνολικά 59 παιχνίδια (και 43 γκολ). Το χειρότερο, όμως, είναι ότι από τον φετινό Ιούνιο έως σήμερα έχει συνολικά 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις! Χωρίς σταματημό!

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Εμενίκε κόντρα στον Πανιώνιο

Χωρίς Εμενίκε κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Νιγηριανός στράικερ κρίθηκε ανέτοιμος και δεν βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη - Ποιοι βρίσκονται στην 20αδα για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής.

Δίπλα στην Ελπίδα Προσφύγων ο Ολυμπιακός (pics+vid)

Δίπλα στην Ελπίδα Προσφύγων ο Ολυμπιακός (pics+vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» παραχώρησαν στην Ελπίδα Προσφύγων τις εγκαταστάσεις δίπλα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου διεξήχθησαν ανοιχτά δοκιμαστικά για τη στελέχωση της ομάδας των προσφύγων.

«Υψηλής επικινδυνότητας»

«Υψηλής επικινδυνότητας»

Έτσι χαρακτήρισε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στην Ισπανία η UEFA - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.