Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πιο επικίνδυνος από όλους ο Φορτούνης»

«Πιο επικίνδυνος από όλους ο Φορτούνης»
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 - 23:43

Το παραδέχονται και μόνοι τους στον ΠΑΟΚ, για την ανωτερότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Ο Μάριν Λέοβατς, σε δηλώσεις του ενόψει των επικείμενων αγώνων της Κροατίας με την Ελλάδα για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόνισε ότι μπορεί η Κροατία να πάρει την πρόκριση, αλλά πρέπει να προσέξει πολύ, καθώς ο Κώστας Φορτούνης, είναι ο πιο επικίνδυνος από όλους τους παίκτες που αγωνίζονται στη «γαλανόλευκη».

Ένα μέρος όσον δήλωσε στην κροατική έκδοση του goal.com:

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Έχουν ένα πολύ καλό και έμπειρο αμυντικό (σ.σ. εννοώντας προφανώς τον Παπασταθόπουλο), αλλά είναι καλή και επιθετικά, με τον Μήτρογλου και τον Φορτούνη από τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζουν. Ειδικά τον Φορτούνη τον ξέρω προσωπικά και είναι πιο επικίνδυνος από τους υπόλοιπους».

Για την Ελλάδα: «Είμαι στην Ελλάδα 2,5 χρόνια και ευχόμουν να πέσουμε με την Ελλάδα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι, είναι δύσκολο να παίζεις στο “Γ. Καραϊσκάκης” που θα είναι σίγουρα γεμάτο. Η Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Σκίμπε στέκεται πολύ καλά αμυντικά, αλλά ποιοτικά δεν συγκρίνεται με μας. Έχουν πρόβλημα όταν πρέπει να δημιουργήσουν εκείνοι παιχνίδι. Τους ταιριάζει να αμύνονται και οτιδήποτε άλλο δεν τους συμφέρει».

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Όλο το ρεπορτάζ από τον απεσταλμένο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», Γιώργο Στασινόπουλο. Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε με την Μπαρτσελόνα.