Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται και παίζει

Έρχεται και παίζει
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 - 13:51

Πλήρες ρεπορτάζ έχει στο σημερινό του φύλλο για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ο «ΓΑΥΡΟΣ». Ο Ιρανός φορ είχε συμπεριληφθεί στην Εθνική ομάδα του Ιράν για τους αγώνες που είχε να δώσει και πλέον αρχίζει να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Και έχει πολλές ελπίδες, όπως γράφει το ρεπορτάζ, να αγωνιστεί στο παιχνίδι ενάντια στον Λεβαδειακό το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τους Βοιωτούς στις 19:30 και θέλει τη νίκη για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Λεβαδειακός, πάντως, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς είναι μέσα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας κα σίγουρα το ματς δεν είναι εύκολο από τη μεριά του.

Με τον Ανσαριφάρντ λοιπόν, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», θα αγωνιστεί προφανέστατα στην κορυφή της επίθεσης ο Ολυμπιακός, με τον Ιρανό φορ να δείχνει τώρα τελευταία πολύ καλά στοιχεία, ανεβάζοντας παράλληλα τις πιθανότητες συμμετοχής του στην 11άδα των αγώνων του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Κι άλλο ματς στο πρόγραμμα...

Κι άλλο ματς στο πρόγραμμα...

Γολγοθάς... non stop για τον Ολυμπιακό έως το τέλος του 2017, καθώς η ΕΠΟ όρισε κι άλλο παιχνίδι. Είναι για το Κύπελλο στις 13 Δεκεμβρίου - Περισσότερο ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ».

Βασικός ο Βούκοβιτς

Βασικός ο Βούκοβιτς

Βασικός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα ο στόπερ της ομάδας του Ολυμπιακού.