Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απειλές σε κατοίκους για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Απειλές σε κατοίκους για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 - 20:38

Ένα απειλητικό μήνυμα δέχτηκε την προηγούμενη Παρασκευή η Μαριλέα Ιατρίδου από άγνωστο άνδρα, ο οποίος προφανώς χρησιμοποιεί ψεύτικο όνομα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα ανήκει στους 56 πολίτες που υπέβαλαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πιο συγκεκριμένα, στο συγκεκριμένο απειλητικό μήνυμα ο άνδρας απειλεί ότι χούλιγκαν της ΑΕΚ θα κάψουν τα σπίτια και των 56 που υπέβαλαν προσφυγή, ενώ μάλιστα ανέφερε και το όνομα ενός ακόμη από αυτούς τους πολίτες δείχνοντας ότι γνωρίζει ποιοι είναι.

Αυτά τα ονόματα (των 56) τα γνωρίζουν μόνο η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ, με την Συντονιστική να καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα, ότι δηλαδή αυτοί είναι οι υπαίτιοι αυτού του τηλεφωνήματος.

«Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε μια προσπάθεια άσκησης τρομοκρατίας με μεθόδους μαφίας. Μεθόδους που εφαρμόζονται συστηματικά από την άνοιξη του 2014 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τις οποίες και καταγγείλαμε εκ νέου στην πρώτη ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας των 56 πολιτών. Μεθόδους που το μόνο που αποκαλύπτουν είναι ο πανικός των εμπνευστών τους», αναφέρουν οι 56 κάτοικοι.

Ολόκληρο το μήνυμα που άφησαν στον τηλεφωνητή, σύμφωνα με τη Συντονιστική, έχει ως εξής: «Κυρία Ιατρίδου, καλή σας μέρα. Λέγομαι Γιώργος Παπαδάκης δεν με ξέρετε, μένω εδώ στη Σειρήνων. Ήθελα να σας πω ότι έχετε κάνει με άλλους 55 μία κίνηση με την οποία ζητάτε να μη γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που το γήπεδο υπήρχε για εκατό χρόνια. Το πρώτο που σας λέω είναι ότι εμείς που δεν μένουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχουμε καμιά δουλειά να πάρουμε θέση σ’ αυτό. Το δεύτερο που σας λέω είναι ότι επειδή έχω πρόσβαση στους χούλιγκανς, έχω μάθει ότι ήδη έχετε γίνει στόχος εσείς και οι άλλοι 55. Έχουν επισκεφτεί τα σπίτια σας, μέσα στα οποία έχουνε βρει πολλές παρανομίες και αυθαιρεσίες. Έχουν αποφασίσει να τα κάψουνε ούτως ώστε όταν τα φτιάξετε από την αρχή, να τα φτιάξετε σωστά και χωρίς παρανομίες. Επίσης, μία κυρία […] έκανε την εξυπνάδα να πει ότι μένει […] ενώ μένει […] Μη νομίζετε ότι κι αυτή δε θα τη βρούμε. Εν πάση περιπτώσει, σας λέω ότι όσο ακόμα είναι καιρός, αποσυρθείτε από αυτό που έχετε ζητήσει, γιατί ένα είναι ότι δε θα κερδίσετε τίποτα και μόνο να χάσετε έχετε. Νομίζω ότι δεν έχω να σου πω τίποτε άλλο, είναι μια προειδοποίηση για το καλό όλων σας».

Διαβάστε επίσης

Πήρε πολύτιμο χρόνο ο Βούκοβιτς

Πήρε πολύτιμο χρόνο ο Βούκοβιτς

Τη Νότια Κορέα αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση η Σερβία, που έμεινε εν τέλει στο 1-1. Βασικός σε όλη την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Γιάγκος Βούκοβιτς.