Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους τσίτωσε ο Λεμονής

Τους τσίτωσε ο Λεμονής
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 - 12:29

Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό. Στη συνέχεια υπάρχει το ματς με τη Σπόρτινγκ, αλλά και ένας Γολγοθάς απανωτών και δύσκολων αγώνων έως το τέλος του 2017. Πάρα πολλά ματς για τον Ολυμπιακό, που πρέπει να είναι έτοιμος, ώστε τον Ιανουάριο να βρεθεί στην κορυφή.

Όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Τάκης Λεμονής διαπίστωσε μια χαλαρότητα στους παίκτες, κάτι το οποίο δεν του άρεσε. Τους τσίτωσε ο κόουτς, τους έβαλε τις φωνές στο Ρέντη χθες ο Έλληνας τεχνικός, καθώς δεν του άρεσε αυτό που είδε.

«Έχουμε κρίσιμα ματς Σάββατο και Τετάρτη, πάμε πιο δυνατά», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Λεμονής, ο οποίος διαπίστωσε μια χαλαρότητα, την οποία δεν θέλει να δει ξανά.

Όλο το ρεπορτάζ από αυτά που είπε ο κόουτς στους παίκτες του, στον «ΓΑΥΡΟ» που υπάρχει στα περίπτερα.

Διαβάστε επίσης

Νοσοκομείο η Σπόρτινγκ

Νοσοκομείο η Σπόρτινγκ

Δεν είναι μόνο ο Λεβαδειακός στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά και η πορτογαλική ομάδα, που αυτές τις ημέρες θυμίζει... νοσοκομείο - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Ο Ανσαριφάρντ είναι το φαβορί

Ο Ανσαριφάρντ είναι το φαβορί

Έχει επιστρέψει στο Ρέντη ο Ιρανός φορ και φαίνεται πως αυτός θα είναι ο παίκτης ο οποίος θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.