Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νοσοκομείο η Σπόρτινγκ

Νοσοκομείο η Σπόρτινγκ
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 - 13:00

Με τον Λεβαδειακό παίζει αυτό το Σάββατο ο Ολυμπιακός, που θέλει τη νίκη για να μειώσει την απόστασή του από την κορυφή της βαθμολογίας. Πάντως, υπάρχει και το μυαλό στη Σπόρτινγκ, καθώς με την πορτογαλική ομάδα ο Θρύλος παίζει το μέλλον του φέτος στην Ευρώπη, με πρωταρχικό στόχο βέβαια το Europa League.

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει σήμερα πλήρες ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει στην πορτογαλική ομάδα, η οποία θυμίζει... νοσοκομείο. Πάρα πολλοί τραυματίες, απόντες, προβλήματα και με έναν Ζόρζε Ζέσους να «σπάει» το κεφάλι του για το ποιον θα έχει διαθέσιμο την Τετάρτη.

Κοάτες, Ακούνια δεν παίζουν σίγουρα με τον Ολυμπιακό. Απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του βασικού στόπερ Ματιέ και μάλλον του Ντουμπιά. Αμφίβολοι από εκεί και πέρα είναι οι Πιτσίνι, Κοεντράο και Καρβάλιο, με τον «ΓΑΥΡΟ» να έχει στις σελίδες του πλήρες ρεπορτάζ για τη Σπόρτινγκ.

Διαβάστε επίσης

Ο Ανσαριφάρντ είναι το φαβορί

Ο Ανσαριφάρντ είναι το φαβορί

Έχει επιστρέψει στο Ρέντη ο Ιρανός φορ και φαίνεται πως αυτός θα είναι ο παίκτης ο οποίος θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ανεβασμένος ο Πάρντο

Ανεβασμένος ο Πάρντο

Με την ψυχολογία στα ύψη έρχεται ο Κολομβιανός, καθώς σκόραρε στο 0-4 επί της Κίνας - Πλήρες ρεπορτάζ στις σελίδες του «ΓΑΥΡΟΥ».

Τους τσίτωσε ο Λεμονής

Τους τσίτωσε ο Λεμονής

Σύμφωνα με τον σημερινό «ΓΑΥΡΟ», ο Τάκης Λεμονής τσίτωσε τους παίκτες του, τους έβαλε τις φωνές προκειμένου να μην είναι χαλαροί.