Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρει στον Οφόε

Ποντάρει στον Οφόε
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 - 15:36

Καταλυτικός παράγοντας του φετινού Ολυμπιακού είναι ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος είναι από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος φέτος και η καταλυτική του παρουσία έγινε και πάλι εμφανής σε σπουδαίο αγώνα. Έβαλε το γκολ στο 3-1 από τη Σπόρτινγκ και με το που μπήκε, φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στην ομάδα.

Και δεν είναι μόνο σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι στο οποίο έστω και ως αλλαγή δίνει ποιότητα ο παίκτης, αλλά και σε άλλα. Δεν φοβάται με λίγα λόγια σε μεγάλα παιχνίδια. Ο Τάκης Λεμονής το ξέρει αυτό και όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», προσανατολίζεται στο να τον παρατάξει βασικό στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Το ματς με τους νησιώτες διεξάγεται την Κυριακή το απόγευμα και ο Οφόε θα ξεκινήσει βασικός όπως όλα δείχνουν, καθώς είναι ένας παίκτης που πραγματικά ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό και αποτελεί βασικό μοχλό στην ομάδα.

Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

«Οι σκέψεις μας στην Αίγυπτο»

«Οι σκέψεις μας στην Αίγυπτο»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι οι σκέψεις όλων είναι στην Αίγυπτο, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε σε τέμενος το πρωί της Παρασκευής.

Δίδυμο... «Πύργων»!

Δίδυμο... «Πύργων»!

Όλος ο σχεδιασμός για το κέντρο της άμυνας στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, με τον Τάκη Λεμονή να φαίνεται να καταλήγει στο ιδιαίτερα αποδοτικό δίδυμο των Ένγκελς και Σισέ.