Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνεχίζεται η προσφορά του Ολυμπιακού στους πλημμυροπαθείς (pics+vid)

Συνεχίζεται η προσφορά του Ολυμπιακού στους πλημμυροπαθείς (pics+vid)
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 - 10:05

Για ακόμη μία ημέρα δίπλα στους πλημμυροπαθείς στην Μάνδρα βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν για όγδοη συνεχόμενη ημέρα τους συνανθρώπους μας, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες.

Η εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη είναι οι «ερυθρόλευκοι» να μη σταματήσουν να δίνουν τη βοήθειά τους σε αυτούς τους ανθρώπους όσες ημέρες καταστεί αυτό αναγκαίο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το πρόσωπο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που διαθέτει.

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου είναι πολύ πιθανό να δώσουν το «παρών» στην Μάνδρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ποδοσφαιριστές του Θρύλου! Ο Ολυμπιακός στέκεται δίπλα στους πλημμυροπαθείς και τους βοηθάει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις!

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Από την πρώτη στιγμή, κατά την οποία ο Ολυμπιακός έσκυψε πάνω από το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, η εντολή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ότι η βοήθεια προς τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες δεν θα σταματήσει, για όσο διάστημα και αν χρειαστεί. Για όγδοη ημέρα, λοιπόν, ο Θρύλος ήταν παρών στην περιοχή, βοηθώντας εμπράκτως, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

Και την Παρασκευή συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σπιτιών, δρόμων, υπογείων και διαφόρων σημείων σε γειτονιές της περιοχής, με τα μηχανήματα τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, σε συνεννόηση και συνεργασία πάντα με τη Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας κα. Ιωάννα Κριεκούκη. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί όμως, είναι ότι οι ενέργειες καθαρισμού που συνεχίστηκαν και σήμερα, επεκτάθηκαν και στο κεντρικό αντλιοστάσιο πόσιμου νερού, στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, ήταν και πάλι δίπλα στους πλημμυροπαθείς. Για να τους ανακουφίσει, να τους δώσει κουράγιο και να τους προσφέρει ελπίδα, στην πιο κρίσιμη και δύσκολη στιγμή. Να παρέχει έμπρακτη στήριξη, δίνοντας εργαλεία, έτσι ώστε να συνδράμουν στον καθαρισμό των σπιτιών τους από τις λάσπες που «έπνιξαν» τα πάντα.

Πολλά φορτηγά και bobcat τα οποία έχει διαθέσει από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός, ήταν για ακόμα μία ημέρα εκεί δουλεύοντας πυρετωδώς. Και θα συνεχίσουν να είναι για όσο διάστημα χρειαστεί. Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Ο Θρύλος θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά: Να προσφέρει στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη».

Διαβάστε επίσης

ΞΕΦΤΙΛΑ: Ποινή – χάδι στον Χιμένεθ!

ΞΕΦΤΙΛΑ: Ποινή – χάδι στον Χιμένεθ!

Ο Ισπανός τιμωρήθηκε μόνο με 15 ημέρες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τη χυδαία χειρονομία που έκανε στην Λεωφόρο – Πού είναι τώρα οι… ευαίσθητοι;

Ο Θρύλος, στηρίζει (pic)

Ο Θρύλος, στηρίζει (pic)

Ο Ολυμπιακός στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

«Αστείρευτη η δίψα για το 8ο σερί»

«Αστείρευτη η δίψα για το 8ο σερί»

Ο Τάκης Λεμονής έκανε ένα μίνι απολογισμό για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος - «Θα πρέπει να έχουμε υπομονή κόντρα στην Κέρκυρα», ανέφερε για το ματς της Κυριακής.