Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στήριξη στον Κούτρη...

Στήριξη στον Κούτρη...
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 - 21:12

Σε αντίθεση με άλλους συμπαίκτες του, ο Λεονάρντο Κούτρης δεν έχει αναπτύξει ακόμη τις άμυνες που απαιτούνται για να μπορεί να αντεπεξέλθει εύκολα στις κακές ημέρες. Ο 22χρονος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού δεν είχε καλό βράδυ στη Λισαβόνα και κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα έδειξε ότι είχε επηρεαστεί από το λάθος του στο δεύτερο γκολ της Σπόρτινγκ.

Γι’ αυτόν τον λόγο, τόσο μετά το τέλος του αγώνα στο «Ζοσέ Αλβαλάβε» όσο και στη χθεσινή προπόνηση, οι άνθρωποι του Θρύλου, αλλά και αρκετοί συμπαίκτες του νεαρού αμυντικού, ήταν στο πλευρό του και τον στήριξαν ψυχολογικά. Εξάλλου, αυτό που επιβάλλεται να αντιληφθεί και ο ίδιος είναι ότι με ένα κακό παιχνίδι δεν έρχεται η καταστροφή.

Αντιθέτως, οι κακές ημέρες θα πρέπει να τον κάνουν πιο δυνατό και να αποτελούν έξτρα κίνητρο για τον ίδιο, ώστε να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά και να βελτιώνεται.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 24/11/2017)

Διαβάστε επίσης

«Οι σκέψεις μας στην Αίγυπτο»

«Οι σκέψεις μας στην Αίγυπτο»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι οι σκέψεις όλων είναι στην Αίγυπτο, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε σε τέμενος το πρωί της Παρασκευής.