Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιθανή η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μάνδρα

Πιθανή η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μάνδρα
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 - 11:21

Καθημερινή είναι η στήριξη που λαμβάνουν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός οι πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα. Από την πρώτη στιγμή, με εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη βρέθηκαν εκεί άνθρωποι από την ΠΑΕ για να τους στηρίξουν. Μάλιστα, πέραν των τροφίμων που στέλνει εκεί ο Ολυμπιακός, διάφορα μηχανήματα που έχουν σταλεί, καθαρίζουν τους δρόμους από τις λάσπες και σε γενικές γραμμές, ο Θρύλος κάνει ό,τι μπορεί.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στηρίζει τους πλημμυροπαθείς με κάθε τρόπο και σήμερα, μάλιστα, δεν αποκλείεται να παρευρεθεί κι αυτός, μαζί με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στη Μάνδρα, για να δουν ιδίοις όμμασι τι ακριβώς υπέστη η Δυτική Αττική, αλλά και την πρόοδο που έχει γίνει με τα μηχανήματα που έστειλε ο Ολυμπιακός με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μια σημαντική στήριξη από τον Ολυμπιακό σε όλους όσους έχουν ανάγκη, καθώς έχει αποδειχτεί περίτρανα πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει τον συνάνθρωπο. Σήμερα λοιπόν, πιθανή θεωρείται η παρουσία του ηγέτη του Ολυμπιακού στη Μάνδρα για να δει κι αυτός από κοντά τι ακριβώς έχει γίνει στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Στη Γαλλία ο Μοντέστο

Στη Γαλλία ο Μοντέστο

Ο Φρανσουά Μοντέστο βρίσκεται στην πατρίδα του τις τελευταίες ημέρες, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ».