Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα τρελαίνεται όταν έχει δύο δοκάρια, εμείς έτσι γουστάρουμε!»

«Θα τρελαίνεται όταν έχει δύο δοκάρια, εμείς έτσι γουστάρουμε!»
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 - 09:24

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά του! Στον αγώνα με τον Κισσαμικό μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει δύο ακόμα γκολ, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη και είδε δύο φορές την μπάλα να σταματάει στα δοκάρια του Παπαδόπουλου. Στο τέλος της αναμέτρησης ο Σέρβος τα έβαλε με την τύχη και εξοργίστηκε που δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στον Θρύλο.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στο δεύτερο συνεχόμενο γκολ που πέτυχε ο 23χρονος, αλλά και στην αντίδραση του μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Άρχισε να βλέπει δίχτυα και ναι θα τρελαίνεται όταν έχει δυο δοκάρια! Εμείς έτσι γουστάρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

Ο λαός του Θρύλου δεν ξεχνάει!

Ο λαός του Θρύλου δεν ξεχνάει!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν ξεχνάνε τη σκευωρία που έστησε ο Πλατανιάς για να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό και στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό ανάρτησαν πανό για τον Μανώλη Μαθιουλάκη!

Ήταν... καλό που είχε νεύρα!

Ήταν... καλό που είχε νεύρα!

Τα νεύρα γενικότερα, ποτέ δεν κάνουν καλό, αλλά η τσαντίλα του Τζούρτζεβιτς χθες, δείχνει πως ο παίκτης σε καμία περίπτωση δεν είναι αδιάφορος. Και για αυτό δικαιολογούνται φυσικά.

Όλα για το «διπλό»!

Όλα για το «διπλό»!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ρίγα – Όλα για όλα από τις «ερυθρόλευκες» για τη νίκη και την πρόκριση στους «16» του Eurocup.