Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να σκοράρω και να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας»

«Να σκοράρω και να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας»
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 - 20:52

Το ευρωπαϊκό του κοστούμι φοράει ξανά ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης θα υποδεχθεί την Γιουβέντους στον Ναό, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Φελίπε Πάρντο παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την ιταλική ομάδα και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη μπροστά στον κόσμο τους, προκειμένου να κλείσουν με ωραίο τρόπο τη φετινή ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο και να τελειώσουμε ωραία την διοργάνωση μπροστά στον κόσμο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κολομβιανός, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να σκοράρει και κόντρα στην ιταλική ομάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για τον αν η φιλοδοξία του είναι να σκοράρει και αύριο μετά τα γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Σπόρτινγκ: «Είναι αλήθεια πώς είμαι πολύ χαρούμενος που είχα σκοράρει δύο φορές σε εκείνο το ματς, γιατί ήταν δύο γκολ που βοήθησαν την ομάδα. Είχα την ευτυχία να βοηθήσω την ομάδα. Αυτή τη στιγμή φυσικά και έχω την φιλοδοξία να παίξω, όμως, το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε ένα άριστο παιχνίδι, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι στην Γιουβέντους, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι είναι μία σπουδαία διοργάνωση το UEFA Champions League και πρέπει να την ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Για το τι στοίχισε στον Ολυμπιακό και μετά από 11 χρόνια δεν θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι: «Είναι αλήθεια πώς όλα τα ματς του Ολυμπιακού έχουν κάποιο ενδιαφέρον παρόλο που έχουμε ήδη αποκλειστεί. Δεν υπάρχει ένα ματς του UEFA Champions League που να μην έχει ενδιαφέρον. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο και να τελειώσουμε με ωραίο τρόπο τη διοργάνωση. Δεν καταφέραμε από την αρχή να μαζέψουμε τους βαθμούς που έπρεπε. Είχαμε τη φιλοδοξία να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βρισκόμαστε όμως σε αυτή τη θέση και θέλουμε μπροστά στους φιλάθλους μας να πάρουμε το τρίποντο για να ολοκληρώσουμε το ταξίδι στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Η άφιξη της Γιουβέντους στο Ναό (vid)

Η άφιξη της Γιουβέντους στο Ναό (vid)

Το gavros.gr κατέγραψε την άφιξη της ιταλικής ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.