Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Μάντζουκιτς στην Αθήνα η Γιουβέντους

Με Μάντζουκιτς στην Αθήνα η Γιουβέντους
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 - 17:57

Με όλα τα επιθετικά της «όπλα» θα παραταχθεί η Γιουβέντους αύριο (21:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακού, καθώς και ο Μάριο Μάντζουκιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ιταλικής ομάδας.

Ο Κροάτης δεν είχε αγωνιστεί στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Νάπολι την Παρασκευή, ακριβώς για να προφυλαχτεί και να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση «ζωής ή θανάτου» στην Ελλάδα. Η «Μεγάλη Κυρία» θέλει τη νίκη για αν σιγουρέψει την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης, διότι αν την σταματήσει ο Θρύλος και νικήσει η Σπόρτινγκ την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, τότε το εισιτήριο θα πάει σε πορτογαλικά χέρια.

Πάντως, οι «μπιανκονέρι» έχουν μια σημαντική απώλεια και αφορά την άμυνά τους, αφού αντιμετωπίζει μια ίωση ο Τζιόρτζιο Κιελίνι. Ο Μάσιμο Αλέγκρι επέλεξε τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μπουφόν, Πινσόλιο, Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Άλεξ Σάντρο, Μπαρτζάλι, Ρουγκάνι, Πιάνιτς, Κεντίρα, Μαρκίζιο, Ματουιντί, Ασαμόα, Στουράρο, Μπεντακούρ, Κουαδράδο, Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα, Ντόουγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς, Μπερναντέσκι.

Διαβάστε επίσης

Η άφιξη της Γιουβέντους στο Ναό (vid)

Η άφιξη της Γιουβέντους στο Ναό (vid)

Το gavros.gr κατέγραψε την άφιξη της ιταλικής ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Κι άλλες πεντάρες ενόψει

Κι άλλες πεντάρες ενόψει

Με την ομάδα του Πλατανιά κληρώθηκε για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός, μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ - Πρώτος αγώνας στην Κρήτη.