Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρίζουν τα …θεμέλια της Ομοσπονδίας

Τρίζουν τα …θεμέλια της Ομοσπονδίας
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 00:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάτι δεν πάει καλά στο… βασίλειο του Πάρκου, αν μας επιτρέπεται η συγκεκριμένη παρομοίωση σχετικά με την ΕΠΟ. Η για να το αναφέρουμε πιο ρεαλιστικά ο «εμφύλιος» ανάμεσα στο μπλοκ του Βορρά και στο μπλοκ του Νότου καλά κρατεί στους κόλπους της Ομοσπονδίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Γραμμένος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, με την κατάσταση να «απειλεί» να ξεφύγει, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι ισορροπίες είναι από λεπτές έως εύθραυστες.

Αφενός είναι φυσιολογικό ο πρόεδρος της ΕΠΟ να έχει πλήθος αρμοδιοτήτων, άρα η κόντρα δεν έχει σχέση με τον Γραμμένο. Αφετέρου είναι αφύσικο, όπως μας μετέφεραν χαρακτηριστικά, «ένας παράγοντας και ένας υπάλληλος να έχουν υπεραρμοδιότητες και να φαίνονται ως… πρόεδροι»! Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτός είναι ο λόγος που ειδικά δυο παράγοντες (και από τα δυο μπλοκ), σήκωσαν το… λάβαρο της αντίδρασης, όμως, ειδικά από το μπλοκ του Βορρά υπάρχουν κι άλλοι που δεν βλέπουν με καλό μάτι τη νέα «διοικητική κατάσταση» στην Ομοσπονδία.

Όπως αναφέραμε ο Γραμμένος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Όμως, η πρώτη του κίνηση δεν ηρέμησε τα πράγματα. Ποια ήταν αυτή; Δυο επιτροπές, για να έχουν (;) αρμοδιότητες, τις οποίες ονόμασαν ομάδες εργασίας για να μην έχουν θέμα με το καταστατικό, έγιναν στο τελευταίο ΔΣ ου διεξήχθη, μετά από σκανδαλώδη απόφαση στο «Μακεδονία Παλλάς», συν την επικύρωση της Τεχνικής Επιτροπής.

Η κατάσταση δεν προβλέπεται να γίνει καλύτερη αλλά χειρότερη. Και εννοούμε, κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τι θα συμβεί αν υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αναμείνατε (και αναμένουμε κι εμείς) τις εξελίξεις…

Διαβάστε επίσης

Η αλήθεια για τους στόπερ

Η αλήθεια για τους στόπερ

Το δίδυμο Ένγκελς-Σισέ, ο Μποτία που είναι στα… πιτς, ο Νικολάου που επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο με τη Γιουβέντους και ο Βούκοβιτς που… περιμένει. Τι συμβαίνει με τους κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού.

«Πρέπει να πάρουμε τον τίτλο»

«Πρέπει να πάρουμε τον τίτλο»

Το κλίμα που επικρατεί στο Ρέντη και ο ξεσηκωμός ενόψει Παναιτωλικού, το οποίο θεωρείται πολύ κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι.