Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να πάρουμε τον τίτλο»

«Πρέπει να πάρουμε τον τίτλο»
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 - 22:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το Champions League τελείωσε την Τρίτη το βράδυ και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα. Το μήνυμα εστάλη στους ποδοσφαιριστές από την παραμονή του αγώνα με τη Γιουβέντος. Η διοίκηση ζήτησε σοβαρότητα για την κατάκτηση του τίτλου και πλέον εκεί επικεντρώνεται η προσοχή όλων. Ακολουθεί άλλωστε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, το οποίο χρειάζεται τεράστια προσοχή.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το πρωί της Τετάρτης πήγαν κανονικά στο Ρέντη. Το πρόγραμμα που ακολούθησαν ήταν πιο χαλαρό, αφού όσοι έπαιξαν κόντρα στη Γιουβέντους έκαναν αποθεραπεία. Ο Τάκης Λεμονής και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν φροντίσει να βάλουν τους παίκτες τους σε ρυθμούς πρωταθλήματος και Παναιτωλικού. Το ματς του Αγρινίου θεωρείται κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αν ο Ολυμπιακός περάσει από εκεί θα έχει κάνει ένα σπουδαίο βήμα για την επιστροφή στην κορυφή.

«Το Champions League τελείωσε. Ήταν μία σπουδαία εμπειρία για όλους, αλλά τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να πάρουμε τον τίτλο», είναι το σύνθημα που επικρατεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια να… τσιτώσουν τους ποδοσφαιριστές. Έχουν καταλάβει, βέβαια όλοι ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και πολύ περισσότερο τα λουριά έχουν σφίξει.

*Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που παρατάχθηκε κόντρα στη Γιουβέντους. Ένα σοβαρό δίλλημα για τον Τάκη Λεμονή είναι ο επιθετικός. Ο Ανσαριφάρντ φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα μετά τα δύο γκολ που έβαλε στο ματς με τον Απόλλωνα. Σίγουρα δεν θα παίξει με τρεις χαφ και έχει ενδιαφέρον να δούμε να θα ξεκινήσουν από την αρχή οι Φορτούνης, Μάριν, ενώ και ο Μπεν έχει τις πιθανότητες του.

*Ενόψει του Παναιτωλικού είναι έτοιμος και ο Εμενίκε. Από ιατρικής πλευράς τουλάχιστον ο Νιγηριανός είναι καλά.

*Χωρίς κόσμο θα αγωνιστεί το Σάββατο, στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης