Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προέχει το πρωτάθλημα, νίκη με Παναιτωλικό»

«Προέχει το πρωτάθλημα, νίκη με Παναιτωλικό»
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 12:01

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτισε το Champions League μετά την ήττα με 2-0 από τη Γιουβέντους στον Ναό. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι σε σχέση με άλλα ματς της διοργάνωσης και είχαν τις ευκαιρίες τους προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση σε ένα σημείο. Το ματς τελείωσε, πάντως, όπως και η διοργάνωση, όχι, όμως, ο άλλος στόχος του Θρύλου, που είναι φυσικά το πρωτάθλημα.

Αυτός είναι ο Νο.1 στόχος του Ολυμπιακού, πάντα αυτός ήταν, με τον Τάκη Λεμονή από τη μεριά του να μιλάει στους παίκτες του, τόσο για τον αγώνα με τη Γιουβέντους, όσο και για εκείνον με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί, στον οποίο ζήτησε νίκη.

«Προφανώς και δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι που δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη όμως κάνατε μία μεγάλη και σημαντική προσπάθεια με την Γιουβέντους και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του κόουτς για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ιταλίας, που συνέχισε για τον αγώνα στο Αγρίνιο.

«Αυτήν την στιγμή προέχει το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό που πρέπει να κερδίσουμε. Ενωμένοι σαν μία... γροθιά για να φτάσουμε ξανά στην πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Νίκη λοιπόν στο Αγρίνιο θέλει ο Ολυμπιακός και οι παίκτες ξεχνούν οριστικά την Ευρώπη και επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα... επαρχία

Και τώρα... επαρχία

Μέχρι και τις 28 Γενάρη, ο Ολυμπιακός έχει στο πρωτάθλημα έξι σερί παιχνίδια με ομάδες από την επαρχία.

Ο Προτό και ο Γιαννιώτης

Ο Προτό και ο Γιαννιώτης

Ο Προτό όπως έχει γράψει το gavros.gr από τις προηγούμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να έχει παρέα τον Γιαννιώτη από Γενάρη.

Πρόστιμο στον Σεμπά

Πρόστιμο στον Σεμπά

Την κίνησή του να αποχωρήσει στο ημίχρονο του αγώνα με τη Γιουβέντους θα αναγκαστεί να πληρώσει ο Βραζιλιάνος, ο οποίος θα χάσει και για ένα διάστημα τη θέση του στην ομάδα.