Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Προτό και ο Γιαννιώτης

Ο Προτό και ο Γιαννιώτης
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 12:47

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κρίμα για τον Σίλβιο Προτό που δεν κατάφερε να συνδυάσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε στο Champions League με θετικά αποτελέσματα της ομάδας, αλλά ο Βέλγος τη δουλειά που έπρεπε να κάνει την έκανε κι αυτό αναγνωρίζεται απ’ όλους στην ομάδα.

Ακόμα και στο 0-2 με τη Γιουβέντους ο Προτό είχε τρεις πολύ καλές αποκρούσεις. Πέντε ματς έπαιξε ο Βέλγος στον όμιλο και ήταν σε όλα θετικός.

Δυστυχώς, όμως, η άμυνα της ομάδας δεν τον βοήθησε να κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα απ’ αυτά. Μόνο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη ήταν ισάξια του Προτό η άμυνα του Θρύλου. Και το τρομερό είναι ότι από τότε έχει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα ο Ολυμπιακός, αφού ακολούθησαν εφτά παιχνίδια (τέσσερα στο πρωτάθλημα, δύο στο Champions League και ένα στο κύπελλο) που σε όλα δέχθηκε γκολ!

Ο Προτό όπως έχει γράψει το gavros.gr από τις προηγούμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να έχει παρέα τον Γιαννιώτη από Γενάρη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει πίσω τον 25χρονο τερματοφύλακα, καθώς υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, ενώ και ο ίδιος από την στιγμή που έφυγε ο Χάσι που δεν τον υπολόγιζε δεν έχει κανένα πρόβλημα να γυρίσει.

Και επειδή κάποιοι απορούν για ποιο λόγο να θέλει να γυρίσει τώρα ο Γιαννιώτης και να μην προτιμάει να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ατρόμητο, όπου είναι βασιλιάς και θα παίζει σίγουρα βασικός, να τους πληροφορήσουμε ότι και στον Ολυμπιακό θα παίξει ο Έλληνας γκολκίπερ, εφόσον επιστρέψει.

Από τον Γενάρη και μετά θα μένουν 15 ματς πρωταθλήματος και εφτά κυπέλλου, εφόσον ο Ολυμπιακός φτάσει μέχρι τον τελικό. Υπάρχουν αρκετοί αγώνες, ώστε να παίξουν και ο Προτό και ο Γιαννιώτης…

Διαβάστε επίσης

«Κάτι σαν θρησκεία» (vid)

«Κάτι σαν θρησκεία» (vid)

Γκιγιόμ Ζιλέ και Σίλβιο Προτό αναφέρθηκαν σε συνέντευξή τους σε ξένο μέσο για τον Ολυμπιακό, τον οποίο ο πρώτος χαρακτήρισε κάτι σαν θρησκεία.

Πήραν τις εμπειρίες που έπρεπε

Πήραν τις εμπειρίες που έπρεπε

Ένγκελς, Ταχτσίδης, Κούτρης, Νικολάου, Τζούρτζεβιτς και Ανδρούτσος, πήραν τις εμπειρίες που έπρεπε από την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League.

Και τώρα... επαρχία

Και τώρα... επαρχία

Μέχρι και τις 28 Γενάρη, ο Ολυμπιακός έχει στο πρωτάθλημα έξι σερί παιχνίδια με ομάδες από την επαρχία.