Ντουντούκα
Ακόμα μια "βόμβα" έσκασε στον Πειραιά: Γκιγιέρμε και έχει και συνέχεια...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Κάτι σαν θρησκεία» (vid)

«Κάτι σαν θρησκεία» (vid)
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 13:34

Κάτι σαν θρησκεία είναι ο Ολυμπιακός για τους οπαδούς του, όπως ανέφεραν σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι Γκιγιόμ Ζιλέ και Σίλβιο Προτό. Πιο συγκεκριμένα, αυτό είπε ο Ζιλέ, ο οποίος ανέφερε σχετικά. «Συναντάμε καθημερινά στον δρόμο οπαδούς της ομάδας μας, που είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, ανάλογη με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο. Για πολλούς εδώ το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός είναι κάτι σαν θρησκεία», ήταν τα λόγια του.

Δηλώσεις έκανε φυσικά και ο Προτό, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων. «Όταν παίζεις στην Οστάνδη και δέχεσαι πρόταση από μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να την αρνηθείς. Ευτυχώς έχω τον καλύτερο μάνατζερ του Βελγίου και δέχεται σκληρή κριτική για αυτό».

Από εκεί και πέρα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μότζι Μπαγιάτ. «Για μένα ο Προτό είναι ο καλύτερος Βέλγος τερματοφύλακας, κάνει τις περισσότερες μεταγραφές και κριτικάρεται επειδή είναι ο καλύτερος. Όταν μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, έριξε τις απαιτήσεις του, δεν έπρεπε, αλλά το έκανε ως ένδειξη σεβασμού».


Διαβάστε επίσης

Πήραν τις εμπειρίες που έπρεπε

Πήραν τις εμπειρίες που έπρεπε

Ένγκελς, Ταχτσίδης, Κούτρης, Νικολάου, Τζούρτζεβιτς και Ανδρούτσος, πήραν τις εμπειρίες που έπρεπε από την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League.

Ο Προτό και ο Γιαννιώτης

Ο Προτό και ο Γιαννιώτης

Ο Προτό όπως έχει γράψει το gavros.gr από τις προηγούμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να έχει παρέα τον Γιαννιώτη από Γενάρη.

Και τώρα... επαρχία

Και τώρα... επαρχία

Μέχρι και τις 28 Γενάρη, ο Ολυμπιακός έχει στο πρωτάθλημα έξι σερί παιχνίδια με ομάδες από την επαρχία.