Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το 2018 έρχεται με... εκπλήξεις

Το 2018 έρχεται με... εκπλήξεις
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 10:44

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη αρχίσει τις κινήσεις τους για την ενίσχυση της ομάδας κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά τις αποχωρήσεις στην ουσία τεσσάρων παικτών και πιο συγκεκριμένα των Καπίνο, Μίλιτς, Ζντιέλαρ και Καρσελά, στην ομάδα έχουν ξεκινήσει τα τελικά τους σχέδια προκειμένου να δυναμώσουν το ρόστερ του συλλόγου, εκεί όπου έχει ανάγκη.

Ανεβάζουν ή καλύτερα έχουν ανεβάσει όλοι μανίκια στην ομάδα προκειμένου να την ενισχύσουν και σε μερικές ημέρες, όταν και θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, είναι σίγουρο πως θα παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις και θα αποκτηθούν οι κατάλληλοι παίκτες.

Το σίγουρο είναι πως με την έλευση του νέου έτους, ο Ολυμπιακός θα γίνει πιο δυνατός και έχοντας καλύψει τις ανάγκες του, θα βαδίσει απερίσπαστος για την κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου, που θα είναι ο όγδοος συνεχόμενος, ρεκόρ, σε όλη την ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος και 45ος συνολικά.

Διαβάστε επίσης

Πρόστιμο στον Σεμπά

Πρόστιμο στον Σεμπά

Την κίνησή του να αποχωρήσει στο ημίχρονο του αγώνα με τη Γιουβέντους θα αναγκαστεί να πληρώσει ο Βραζιλιάνος, ο οποίος θα χάσει και για ένα διάστημα τη θέση του στην ομάδα.