Ντουντούκα
Καλωσήρθες Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πήραν τις εμπειρίες που έπρεπε

Πήραν τις εμπειρίες που έπρεπε
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 14:06

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτισε την Τρίτη το Champions League και συνεπώς την Ευρώπη. Οι Πειραιώτες έχασαν με 2-0 από τη Γιουβέντους και πλέον έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα Ελλάδας, το οποίο θέλουν να το κατακτήσουν, ξεπερνώντας όλους τους σκοπέλους έως το τέλος της σεζόν.

Αξίζει να τονιστεί, πως δεν ήταν φυσικά όλα άσχημα. Σαφώς και η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει πολλά πράγματα, αλλά σημασία έχει πως αρκετοί παίκτες πήραν πολύτιμες εμπειρίες.

Όπως οι Κούτρης, Νικολάου, Τζούρτζεβιτς και Ανδρούτσος, που έδειξαν πολλά.

Ενώ από την άλλη, πήραν το βάπτισμα του πυρός οι Ένγκελς και Ταχτσίδης.

Του χρόνου λοιπόν, εφόσον η ομάδα καταφέρει για μια ακόμα φορά να αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ελλάδας, θα έχει στις τάξεις της παίκτες με εμπειρία από το Champions League και σαφώς θα έχουν μάθει τι θα πρέπει να κάνουν για να πάρει κάτι καλύτερο η ομάδα του χρόνου.

Διαβάστε επίσης

Η στήριξη, συνεχίζεται (vid)

Η στήριξη, συνεχίζεται (vid)

Η στήριξη του Ολυμπιακού προς τους πολίτες της Μάνδρας συνεχίζεται και η ΠΑΕ ανάρτησε βίντεο από τις προσπάθειες των ανθρώπων της να κάνουν καλύτερες τις ζωές των κατοίκων.

«Κάτι σαν θρησκεία» (vid)

«Κάτι σαν θρησκεία» (vid)

Γκιγιόμ Ζιλέ και Σίλβιο Προτό αναφέρθηκαν σε συνέντευξή τους σε ξένο μέσο για τον Ολυμπιακό, τον οποίο ο πρώτος χαρακτήρισε κάτι σαν θρησκεία.

Ο Προτό και ο Γιαννιώτης

Ο Προτό και ο Γιαννιώτης

Ο Προτό όπως έχει γράψει το gavros.gr από τις προηγούμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να έχει παρέα τον Γιαννιώτη από Γενάρη.