Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβεβαίωσε το ατόπημα Γραμμένου

Επιβεβαίωσε το ατόπημα Γραμμένου
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 23:08

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το ποδόσφαιρο είναι συνυφασμένο με την κοινωνία, είναι κομμάτι της. Και στις δύσκολες στιγμές η κοινωνία (και του ποδοσφαίρου) πρέπει να είναι ενωμένη. Όμως, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα, καθώς στην τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ δείχνουν πως έχουν διαχωρίσει την κατάσταση σχετικά «με το ποιος είναι μαζί μας και ποιος όχι».

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το ατόπημα της ομοσπονδίας, και ειδικά του προέδρου της Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος, παρότι στις πρώτες δηλώσεις του μετά την εκλογή του παρουσιάστηκε ενωτικός, όμως δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο στον πρόεδρο της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, μετά την πρόσφατη φονική θεομηνία που λόγω των θυμάτων και των καταστροφών, έκανε τον γύρο του κόσμου.

«Είναι αλήθεια ότι δεν πήρε τηλέφωνο ο κ. Γραμμένος, ούτε κάποιος από την ΕΠΟ», παραδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Μιχάλη Τζανόπουλος, ο οποίος διετέλεσε και υπηρεσιακός πρόεδρος της ΕΠΟ. Πάντως, ο κ. Τζανόπουλος δεν θέλησε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο, αρκούμενος στο «τι να πει κανείς, τη στιγμή που με έχουν πάρει τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα, ενώ προσφέρθηκαν και να βοηθήσουν».

Σε ερώτηση για τις καταστροφές που προκλήθηκαν απάντησε: «Τα γήπεδα της Μάνδρας και της Νέας Περάμου έχουν μεγάλο πρόβλημα μετά τη… μανία της φονικής θεομηνίας. Για το γήπεδο της Μάνδρας έμαθα ότι συζήτησε ο κ. Μαρινάκης με τη Δήμαρχο. Όμως, έχουν γίνει μικρότερες ζημιές, πλημμύρισαν αποδυτήρια. Υπάρχουν ερασιτεχνικά σωματεία, που έχουν χάσει ρουχισμό. Εμείς από την πλευρά μας, κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Η ΕΠΣ Δυτικής Αττικής βρίσκεται στο πλευρό όλων και συμπαρίσταται στον κόσμο που έχασε δικούς του ανθρώπους, αυτό είναι το χειρότερο, αλλά περιουσίες».

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα με τον Μπεν

Πρόβλημα με τον Μπεν

Γιατί ο επιθετικός από τις Κομόρες δεν συμμετείχε στη προπόνηση, τι γίνεται ενόψει Παναιτωλικού.