Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το βίντεο και οι οδηγίες του Λεμονή στο Ρέντη

Το βίντεο και οι οδηγίες του Λεμονή στο Ρέντη
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 - 11:33

Η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε. Και από το βράδυ της Τρίτης οι ξεκάθαρες και αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες του συλλόγου είναι δύο: Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Με τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό να αποτελεί μονόδρομο και μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Τάκης Λεμονής και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά ότι το παιχνίδι στο Αγρίνιο θα είναι πολύ δύσκολο. Αλλά γνωρίζουν ότι είναι και κομβικό για τον (βραχυπρόθεσμο) στόχο του Θρύλου, που δεν είναι άλλος από με την άμεση επιστροφή (και παραμονή) στην κορυφή. Για αυτόν τον λόγο ο 57χρονος τεχνικός ξεκίνησε να ασχολείται ενδελεχώς με το παιχνίδι.

Πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης, λοιπόν, ο Ελληνας τεχνικός μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του στην αίθουσα προβολών του Ρέντη και τους έδειξε βίντεο από το παιχνίδι της τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλυσε κάποια λάθη που έκαναν οι παίκτες του, αλλά παράλληλα εξέφρασε και την ικανοποίησή του για τη συνολική παρουσία τους στο παιχνίδι και την ανατροπή.

«Στο πρώτο ημίχρονο, εάν εξαιρέσουμε κάποια ατομικά λάθη, ήταν καλή η εικόνα μας και το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο ημίχρονο. Ηταν θετικό το γεγονός ότι ανατρέψαμε το σκορ και πήραμε τη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα. Αλλά αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά τα λάθη, θα έρθει η ώρα που μας στοιχίσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λεμονής. Επικεντρώνοντας την ανάλυσή του, τόσο στις επιθετικές συνεργασίες που έβγαλαν οι παίκτες του, όσο και στις κακές αμυντικές επιλογές, που άφησαν πολλές φορές εκτεθειμένο τα μετόπισθεν.

Φυσικά, ο Λεμονής αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για το οποίο ανέφερε πως «θα είναι δύσκολο ματς, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί, γιατί πρέπει να νικήσουμε». Εξηγώντας, όμως, ότι η ανάλυση της ομάδας του Μάκη Χάβου και η τακτική θα γίνει σε άλλο βίντεο που θα δείξει, είτε στην προπόνηση της Παρασκευής (08/12), είτε ανήμερα του αγώνα στο Αγρίνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Θρύλου στο Αγρίνιο!
Δεν προπονήθηκε ο Μπεν, αμφίβολος για Παναιτωλικό
Λεμονής: «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο τον Παναιτωλικό»

Διαβάστε επίσης

«Βρίσκομαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό»

«Βρίσκομαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό»

Σε δηλώσεις που έκανε σε κυπριακή ιστοσελίδα ο Κέβιν Μιραλάς, αποκάλυψε πως βρίσκεται κοντά στο λιμάνι, αλλά κάλεσε τους πάντες να κάνουν υπομονή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Έβερτον.

Το παράσημο του Νικολάου

Το παράσημο του Νικολάου

Κατά της Μπάρτσα απέτυχαν ο Ιγκουαϊν, ο Ντιμπάλα, ο Μπας Ντοστ και οι άλλοι καλοί παίκτες των αντιπάλων του Θρύλου, κατάφερε να σκοράρει μόνο ο Έλληνας αμυντικός