Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ακόμα ημέρα προσφοράς και αλληλεγγύης (pics)

Μια ακόμα ημέρα προσφοράς και αλληλεγγύης (pics)
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 - 20:14

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών παραμένει ο Ολυμπιακός, ο οποίος για 25η συνεχόμενη ημέρα βρέθηκε στην Μάνδρα και πρόσφερε απλόχερα τη βοήθειά του στους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τη θεομηνία στη Δυτική Αττική.

Την Δευτέρα, τα μηχανήματα που έχουν διαθέσει οι Πειραιώτες βοήθησαν να καθαριστεί ο προαύλιος χώρος του νηπιαγωγείου της περιοχής, αλλά και το αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Επίσης, για μια ακόμα ημέρα, μοιράστηκαν εργαλεία καθαρισμού των λασπών, στους κατοίκους της περιοχής! Μια ακόμα ημέρα βοήθειας και προσφοράς από τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Για ακόμα μία ημέρα απλώθηκε στην πόλη της Μάνδρας το χέρι βοηθείας του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας, του Ολυμπιακού μας, προς τους ανθρώπους εκείνους, που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη για την επιβίωση.

Ο Θρύλος δηλώνει καθημερινά παρών στην πόλη της δυτικής Αττικής και συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται επί τόπου, για να σώσουν οι κάτοικοι το βιός τους. Έτσι λοιπόν, και σήμερα Δευτέρα (11/12) και για 25η ημέρα στη σειρά, η ερυθρόλευκη οικογένεια άνοιξε την αγκαλιά της και συνέχισε να προσφέρει. Εξάλλου, η εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν από την πρώτη στιγμή σαφής: Ο οργανισμός του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας, να κάνει ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσει τους πληγέντες από τις πλημμύρες, στη Μάνδρα Αττικής.

Έτσι λοιπόν, τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας, χωματουργικά και φορτηγά, συνέχισαν να δουλεύουν και σήμερα πυρετωδώς. Καθαρίστηκε ο προαύλιος χώρος νηπιαγωγείου της περιοχής, όπως και διάφορων σπιτιών, ενώ καθαρίστηκε και το αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Ακόμα, μοιράστηκαν εργαλεία καθαρισμού των λασπών, στους κατοίκους της περιοχής.

Τις προσπάθειες συντόνιζε επιτόπου, όπως και καθημερινά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με τον Βετεράνο ποδοσφαιριστή του Θρύλου, Νίκο Βαμβακούλα, αλλά και στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη. Μαζί τους φυσικά, όπως και καθημερινά, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλής Ρόκας.

Διαβάστε επίσης

Επίθεση σε Εμενίκε

Επίθεση σε Εμενίκε

Τι αποκαλύπτει ο Τούρκος μεγαλοατζέντης, Αχμέτ Μπουλούτ, για το Νιγηριανό και την γνώμη που έχουν σχηματίσει στον Ολυμπιακό για τα πεπραγμένα του στην Ελλάδα.

Για γέλια και για κλάματα…

Για γέλια και για κλάματα…

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να ανοίγει τον δρόμο για την επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» με… γελοίο αυτογκόλ.

Το πρέσινγκ του Μόγες και το «θέλω» του Μιραλάς

Το πρέσινγκ του Μόγες και το «θέλω» του Μιραλάς

Πληροφορίες από την Αγγλία εμφανίζουν τη Γουέστ Χαμ από τους βασικούς μνηστήρες για τον Βέλγο άσο. Τι του προσφέρει ο Μόγες, ποια είναι η επιθυμία του παίκτη και γιατί έχει μπλεχτεί η κατάσταση.