Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτογκόλ και γέλια από τον Γιαννακόπουλο!

Αυτογκόλ και γέλια από τον Γιαννακόπουλο!
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 - 09:18

Κανείς δεν έχει χαριστεί στον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και θέλουμε να του χαριστεί. Είναι πολύ πιο ωραίο να δίνουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό και να έρχονται παλικαρίσιες νίκες από την ομάδα. Τις ευχαριστιέται και ο κόσμος περισσότερο. Το θέμα, όμως, είναι να δείχνουν τον ίδιο ζήλο και με τους υπόλοιπους στο πρωτάθλημα.

Ο πορτιέρο της Κέρκυρας, Νίκος Γιαννακόπουλος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε πιάσει τα άπιαστα. Σε ένα ματς που γινόταν υπό καταρρακτώδη βροχή εκείνος έκανε μία τρομερή εμφάνιση βάζοντας δύσκολα στον Ολυμπιακό. Και καλά έκανε δεν λέμε κάτι διαφορετικό, πρέπει να υπερασπίζεται την ομάδα του και να τα δίνει όλα γι' αυτή.

Στο 12' της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, όμως, φρόντισε να κάνει εύκολο το έργο της ΑΕΚ. Ο γκολκίπερ της Κέρκυρας απέκρουσε την εξ επαφής κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου, αλλά με το αριστερό του πόδι έσπρωξε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του διώχνοντας το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του Χιμένεθ, οι οποίοι τελικά επικράτησαν με 3-1.

Το φοβερό είναι πως ο Γιαννακόπουλος μετά το τραγικό του λάθος γελούσε κιόλας. Η αντίδραση που είχε μετά το αυτογκόλ ήταν ίσως χειρότερη και από το τακουνάκι που έκανε και σκόραρε στην ίδια του την εστία. Όταν οι συμπαίκτες του τον κοιτούσαν απορημένοι εκείνος γελούσε.

Δείτε το αυτογκόλ του Γιαννακόπουλου και το γέλιο που ρίχνει όταν βλέπει τη μπάλα στα δίχτυα του...

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη επί ώρες ο Λεμονής

Στο Ρέντη επί ώρες ο Λεμονής

Ο 57χρονος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του, παρά το ρεπό βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Ελλάδας το πρωί της Δευτέρας.

Για γέλια και για κλάματα…

Για γέλια και για κλάματα…

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να ανοίγει τον δρόμο για την επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» με… γελοίο αυτογκόλ.

Επίθεση σε Εμενίκε

Επίθεση σε Εμενίκε

Τι αποκαλύπτει ο Τούρκος μεγαλοατζέντης, Αχμέτ Μπουλούτ, για το Νιγηριανό και την γνώμη που έχουν σχηματίσει στον Ολυμπιακό για τα πεπραγμένα του στην Ελλάδα.