Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίθεση σε Εμενίκε

Επίθεση σε Εμενίκε
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 - 20:21

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Κλείνει η μία πόρτα μετά την άλλη για τον Εμάνουελ Εμενίκε, καθώς και στην Τουρκία δεν έχουν καλή άποψη για το Νιγηριανό σέντερ φορ. Ενδεικτική τοποθέτηση ενός από τους κορυφαίους ατζέντηδες στην γείτονα χώρα, Αχμέτ Μπουλούτ για τον 30χρονο στράικερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT Spor.

«Δεν εκπροσωπώ τον Εμενίκε. Αυτοί οι παίκτες κάνουν κακό στο τουρκικό ποδόσφαιρο. Κοστίζουν πολλά εκατομμύρια και δεν προσφέρουν τίποτα. Κρίμα. Υπάρχουν πολλά παράπονα στον Ολυμπιακό για τον Εμενίκε», τόνισε ο Μπουλούτ.

Το τελευταίο διάστημα έχει φημολογηθεί ότι ομάδες από την Τουρκία έβαλαν στην λίστα τους τον Εμενίκε. Ωστόσο, ενημερώνονται παράλληλα για τα πεπραγμένα του με την ερυθρόλευκη φανέλα και ο θόρυβος έχει κοπάσει.

Ο Νιγηριανός ισχυρίζεται ότι έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και έχει να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό από τις 28 Οκτωβρίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Συνολικά έχει πάρει μέρος σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και σε 510 λεπτά συμμετοχής έχει σημειώσει 4 γκολ.

Οι πρωταθλητές ξόδεψαν το καλοκαίρι 2,5 εκατ. ευρώ βασιζόμενοι ότι θα πάρει πάνω του το βάρος της επίθεσης, όμως οι προσδοκίες αποδείχθηκαν φρούδες. Μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Φενέρμπαχτσε που τον παραχώρησε.

Ευτυχώς που δεν έφυγε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όπως ήταν εισήγηση του Μπεσνίκ Χάσι και έμεινε ο Ιρανός στο ρόστερ αποτελώντας την πιο αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα.

Διαβάστε επίσης

Για γέλια και για κλάματα…

Για γέλια και για κλάματα…

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να ανοίγει τον δρόμο για την επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» με… γελοίο αυτογκόλ.

Μια ακόμα ημέρα προσφοράς και αλληλεγγύης (pics)

Μια ακόμα ημέρα προσφοράς και αλληλεγγύης (pics)

Ο Ολυμπιακός για 25ή συνεχόμενη ημέρα βρέθηκε στην Μάνδρα και βοήθησε τους πλημμυροπαθείς – Ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας παραμένει δίπλα στους συνανθρώπους μας και προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του.