Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρέντη επί ώρες ο Λεμονής

Στο Ρέντη επί ώρες ο Λεμονής
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 - 09:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά την άνετη νίκη επί του Παναιτωλικού ο Τάκης Λεμονής έκανε δώρο διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέλθουν την Τρίτη στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πρόκειται για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος για το 2017 με τον Ολυμπιακό να θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί φτάνοντας στην έκτη συνεχόμενη επιτυχία του.

Το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό δεν σημαίνει ότι το επιτελείο των «ερυθρόλευκων» σταματάει τη δουλειά. Ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Έμειναν γι’ αρκετές ώρες στο στρατηγείο κάνοντας συσκέψεις και ετοιμάζοντας τα πλάνα τους για τη συνέχεια.

Όλο το επιτελείο, λοιπόν, παρέμεινε για πολλές ώρες στο Ρέντη σε μία ημέρα που όλη η ομάδα είχε ρεπό για να πάρει ανάσες. Μη ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός εκτός από το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπροστά του και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά (20/12) για τη φάση των «16» του θεσμού.

Διαβάστε επίσης

Η κρυφή επιθυμία του Φελίπε Πάρντο

Η κρυφή επιθυμία του Φελίπε Πάρντο

Στην Ρωσία θέλει να βρίσκεται το καλοκαίρι ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, αλλά όχι για διακοπές. Στόχος του είναι να μπει στις επιλογές του Χοσέ Πέκερμαν.

Για γέλια και για κλάματα…

Για γέλια και για κλάματα…

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να ανοίγει τον δρόμο για την επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» με… γελοίο αυτογκόλ.