Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι νικητές των προσκλήσεων

Οι νικητές των προσκλήσεων
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 08:17

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους τυχερούς που μαζί με την παρέα τους θα δουν από κοντά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στις 15:00.

Αναλυτικά...

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τους τυχερούς που κέρδισαν από δύο προσκλήσεις για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή 17/12/2017 στις 15:00.

Για να δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς μπορείτε να μπείτε στην ενότητα του site μας, RED WALL, κάνοντας click ΕΔΩ.

Σε περίπτωση που δείτε το όνομά σας και την φωτογραφία που μας έχετε στείλει τότε είστε ένας από αυτούς που θα παρακολουθήσει με την παρέα του τον αγώνα της ομάδας μας από κοντά.

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες παραλαβής των προσκλήσεών τους.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

Διαβάστε επίσης

Superleague: Καμία υποχρέωση μεταβίβασης μετοχών σε περίπτωση κωλύματος

Superleague: Καμία υποχρέωση μεταβίβασης μετοχών σε περίπτωση κωλύματος

Αντισυνταγματική θεωρεί η Superleague, όπως αποφάσισε το χθεσινό (14/12) ΔΣ, και μάλιστα χωρίς καμία αρνητική ψήφο, την υποχρέωση μεταβίβασης μετοχών, επειδή δεν δύναται να υπάρξει παρέμβαση σε περιουσιακά στοιχεία.

Σε κλίμα ενότητας

Σε κλίμα ενότητας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γευμάτισαν το μεσημέρι της Τετάρτης και έδειξαν πόσο κοντά είναι όλοι μεταξύ τους - Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Μεγαλείο!

Μεγαλείο!

Την Τετάρτη (13/12), οι Πειραιώτες βοήθησαν στον καθαρισμό των σπιτιών, των δρόμων, του δημοτικού κινηματογράφου, αλλά και του αμαξοστάσιου του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.