Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψάχνοντας λύση με τους εξτρέμ

Ψάχνοντας λύση με τους εξτρέμ
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 11:09

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι το τελευταίο που θα δώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο 2017 για το πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές θέλουν την έκτη σερί νίκη και ο Τάκης Λεμονής από τη πλευρά του σκοπεύει να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της ομάδας της Ηπείρου.

Ο κόουτς δεν προτίθεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση του Αγρινίου. Ένα σοβαρό θέμα που τον προβληματίζει είναι τα άκρα της επίθεσης. Έχει δοκιμάσει όλες τις λύσεις ο κόουτς στις συγκεκριμένες θέσεις. Μέχρι και τον Ανδρούτσο είχε βάλει εκεί σε κάποια παιχνίδια κι ας μην είναι η φυσική θέση του παιδιού στα άκρα της επίθεσης. Ο Λεμονής και οι συνεργάτες του, ωστόσο αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Και αυτό διότι σε κάθε ματς σίγουρα η μία από τις τρεις αλλαγές γίνεται στα άκρα της επίθεσης. Κόντρα στον Παναιτωλικό άλλαξε τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος είχε μία ανούσια παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Είναι φανερό πως ο Λεμονής αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση. Ο Μάριν δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι ένας παίκτης που μπορεί να σταθεί στα άκρα του Ολυμπιακού και να προσφέρει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα.

Το θέμα είναι ποιος θα είναι στην άλλη πλευρά. Σύμφωνα με τις δοκιμές που έχει κάνει ο Λεμονής και τη συμπεριφορά που έχει δείξει απέναντι στους ακραίους το φαβορί είναι ο Μοχάμεντ Μπεν. Ο επιθετικός από τις Κομόρες έχασε λόγω ίωσης το ματς στο Αγρίνιο. Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως πηγαίνει για βασικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο κόουτς και για τα άκρα τον προόριζε πριν τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης

Άρχισε ο… τζόγος για Ντιόγκο Βιάνα

Άρχισε ο… τζόγος για Ντιόγκο Βιάνα

Στην Μπελενένσες είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και προσπαθούν από τώρα να ανεβάσουν την τιμή του διαρρέοντας ότι δεν καίγονται να τον πουλήσουν.

Ξένο σώμα ο Εμενίκε

Ξένο σώμα ο Εμενίκε

Ούτε καν στο τραπέζι της ομάδας δεν πήγε ο Νιγηριανός, κάτι που δείχνει πως αποτελεί στην ουσία ξένο σώμα.